Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
spammer #14493 üzenetére
Tehát azt állítod, a Windows 8-as mód a Chrome-ban azért van, hogy a tabletekre jó legyen, amelyeken Windows 8 van - ez tiszta, az egyetlen eddig emellett szóló érvet nemrég hoztam fel, hogy takarékosabban bánhat az akksival. Ezenkívül van valami? Nyújt olyan előnyt, ami kijöhet a tapperolós módban?
Ha nincs, akkor visszatérek a kérdésre, hogy amennyiben W8-as tableteken van szokásos asztali mód is, akkor mi előnye van az esetleges erőforrás-spóroláson kívül (ami hozzáteszem, fontos lehet tabletnél)?
Most már csakazéis érdekel.Ja, a csempe engem sem különösebben mozgatott meg. Igaz, nem is a Windows 8-at használom aktívan, jelenleg dual boot módban van (virtuális gép azért ehhez lassú, hogy érdemben tudjam próbálgatni), Windows 7-nél leragadtam, nálam egyelőre az az igazi, főleg, hogy annyi minden van belőve, hogy a franc se akarná azt most migrálni vérrel-verítékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest