Hirdetés
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
Tehát azt állítod, a Windows 8-as mód a Chrome-ban azért van, hogy a tabletekre jó legyen, amelyeken Windows 8 van - ez tiszta, az egyetlen eddig emellett szóló érvet nemrég hoztam fel, hogy takarékosabban bánhat az akksival. Ezenkívül van valami? Nyújt olyan előnyt, ami kijöhet a tapperolós módban?
Ha nincs, akkor visszatérek a kérdésre, hogy amennyiben W8-as tableteken van szokásos asztali mód is, akkor mi előnye van az esetleges erőforrás-spóroláson kívül (ami hozzáteszem, fontos lehet tabletnél)?
Most már csakazéis érdekel.
Ja, a csempe engem sem különösebben mozgatott meg. Igaz, nem is a Windows 8-at használom aktívan, jelenleg dual boot módban van (virtuális gép azért ehhez lassú, hogy érdemben tudjam próbálgatni), Windows 7-nél leragadtam, nálam egyelőre az az igazi, főleg, hogy annyi minden van belőve, hogy a franc se akarná azt most migrálni vérrel-verítékkel.

Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Google Pixel topik
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Villanyszerelés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest