Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen joysticket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Angyalifény
üzenetére
minél többet jelölsz be, annál lassabb lesz a böngészés, mert egy rakás listához kell hasonlítania az oldalkon található hivatkozásokat. szerintem például ha nem nézel japán meg kínai oldalakat, akkor teljesen felesleges azokat bejelölni, de gyanítom, hogy az orosszal is ez a helyzet.
nekem az adblock+ nem igazán jött be chromium alatt, nem tud rendesen blokkolni elemeket. amit egyszer kijelöltem neki, hogy blokkolja, azt sem mind tette meg, plusz nem bírt mit kezdeni a FF-os adblock+ saját listámmal, nem lehetett importálni (illetve lehetett, csak nem blokkolt róla semmit).
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest