Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
laszlohu
üzenetére
Köszi a választ, de szerintem inkább valamilyen bug lehetett. Amikor visszapakoltam az egyik kieget, az simán visszaállt a megszokott beállításaira, tehát azok se mentek el.
Vírust évek óta nem látott a gépem.
Más téma: létezik olyan speed dial, amelynek vannak "fix" thumbnail beállításai? Most a Speeddial2-t használom, és halálosan idegesít, hogy egyetlen, hosszú kígyóként kezeli (több sorra tördelve) az összes thumbnailt, és ha törlök egyet, a többi nem marad fix helyen, hanem eggyel előrébb csúsznak. Bővíteni vicc, az egészet újra kell húzgálni, ide-oda. Van olyan dial, amelyik nem ilyen? Firefox alatt ezt használtam, ez így működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Marathon (2025)
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest