- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- Monitor hiba topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolesz69
csendes tag
Mondjuk én direkt telepítés után, elindítás előtt kinyírtam a rendszerből a googleupdate.exe folyamatot, CCleanerben az "automatikusan induló programok" résznél. Vagy tiltod, vagy én fogtam azt töröltemn hogy ne is lássam
De itt írta följebb egy úriember, hogy:
URL - be :
chrome://plugins/
majd google update
kikapcsolás, -
Ha egyáltalán megtalálod a régit (én egy darabig vadásztam). Amúgy amit fájlmegosztókról szedsz le, nem fog frissülni, mert hibát ír ki (ha megnézed a "Chrome névjegye" opciót, ott írja is). Ezt is próbáltam (mondjuk ugyanúgy működik, szinkronizál, semmi más baja nincs, csak nem fog frissülni), portable változatot nem próbáltam.
-
törölt tag
Nekem közre játszott a szolgáltató, mert ott is hiba volt náluk. Aztán frissítettek valamit, meg kijött a szerelő mert az egyik kábel elvolt öregedve, és az is befolyásolta ezt az ingadozást az internettel. Azóta tökéletesen működik.
Ajánlom akiknek akadozik még mindig a YT, az pingelje a gépét, és nézze meg van-e csomag veszteség. -
törölt tag
Üdv!
Nálam most az Adobe felajánlotta a legújabb Flash Playert, azt felraktam és tökéletesen megy vele az összes videó. Nem akad, nem áll meg szépen végig tölti, anélkül hogy bele kellene tekernem, vagy frissíteni az oldalt.
Bár nekem mint kiderül a szolgáltatónál is gondok voltak, mert csomagvesztésem volt...Mind a kettő legyen engedélyezve, nálam így tökéletes.
-
TotO'
aktív tag
Jobban jársz szerintem, ha könyvjelzőkezelőben (ctrl+shift+o) .. rendezés-> exportátáls html-be.. majd pedig a célgépen ugyanígy, csak importálás.. egyszerűbb mint rejtett mappákban mókolni..
vagy csinálhatod google szinkronizációval is, de az nálam nem volt kellően friss (1-2 nappal korábbi állást töltött beújra, még jó hogy biztonság kedvéért megcsináltam a fentebb leírtakat)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Diablo 3 Collector's Edition
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Starcraft 2 Collector's Edition
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest