Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
vans?
őstag
sziasztok,
hogyan tudok legegyszerubben szuloi felugyelet-et beallitani? szeretnek listazni x honlapot, amit ne nyisson meg a bongeszo semmikepp.
koszi!

-
vans?
őstag
udv,
nektek is egy hasznalhatatlansag hatarat surolo szar lett a bongeszo az utobbi heten/napokban?
sokszor nem tudok kattintani az adott linkre, kifagy, eltunt egy kiegeszitom, a gorgetosav is szornyu lett. ez magat frissiti kerdezes nelkul es ezzel egyre rosszabb lesz? 
-
vans?
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Tenyleg nem ertek hozza, ne vesszetek ossze.
Koszi a valaszokat mindenesetre.Letoltottem ujra az Adobe Flash Playert, igy sem jo. Ezenkivul itt vagyok, ahol azt irja, hogy a HTML5 porbaverzioban vagyok, de nem valtozik semmi.
Az internettel meg nincs problema sehol mashol a lakasban, szoval nem tudom tenyleg. Remelem megjavul majd. -
vans?
őstag
Meg mindig a ****** youtube-bal szivok, valaki segitsen mar, legyen szives!
A legtobb video valahol az elso harmadaban megall, es onnantol csak ujratolteni lehet az egeszet, majd ujra. Most peldaul linkelt valaki egy videot fb-n. A vicc az, hogy a facebookon hiba nelkul vegigmegy a video, ha pedig a youtube.com-rol nezem meg, ugyanugy megakad. 
-
vans?
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Igaz, mea culpa. Koszi ZeroDK, de igy nez ki nekem is, megsem mukodik.

-
vans?
őstag
sziasztok,
meg mindig nem mult el a problemam.. egyszeruen nem tudom a youtube-ot hasznalni a chrome-mal, mert allandoan megall. nem is laggol, hanem megall, onnantol porgetni se lehet, csak refresh. nincs valami csodabovitmeny, vagy valami, ami megoldja ezt?
koszi!
-
vans?
őstag
sziasztok,
csak a Chrome-ra tudom fogni, hogy a mai napon a youtube videok megakadnak 1 perc korul, es meg csak beletekerni sem tudok onnantol, csak ujratolteni. mit tudok tenni?

-
vans?
őstag
válasz
albinolynx
üzenetére
Az elsohoz: [link]
-
vans?
őstag
sziasztok,
az elso hsz.-ben leirt modon nem talalom a konyvjelzoimet, marpedig szeretnem atvarazsolni oket az uj gepemre. hogy tudom ezt megis megtenni? bookmarks-ra rakeresve sem ad ki semmit...
-
vans?
őstag
szevasztok,
kikapcsolhato, hogy ket kattintasra bezarodjon a lap?
-
vans?
őstag
udv,
hogy tudom beallitani, hogy ne toltson le nekem kapasbol mindent, hanem megkerdezze, hogy meg akarom-e nyitni, vagy le akarom menteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

sokszor nem tudok kattintani az adott linkre, kifagy, eltunt egy kiegeszitom, a gorgetosav is szornyu lett. ez magat frissiti kerdezes nelkul es ezzel egyre rosszabb lesz? 
Koszi a valaszokat mindenesetre.