Hirdetés
- Nyomtató topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
buktagt540
üzenetére
Tűzfal? Vírusírtó?
(#6021) Sk8erPeter: Lehet velem vitatkozni erről, és szívesen folytatnám, de te is írtad: a modik előbb utóbb megunnák. Bár nem hiszem, én tiszteletben tartom a fórumozás szabályait és csak minimálisan offolok, de ez olyan téma, ami nem maradna minimális keretek között. Érted?
Egy percig sem állítottam, hogy esetleg nincs igazad, csak nekem azt a jelenetet kritizálni szőrszálhasogató, mikor abban a filmben van nagyobb ordító baki is. Az ilyen jellemző, hagyományos Hollywoodi kliséken én már fen sem akadok, ha nem mondtad volna, nem is emlékeztem volna így rá.
Egyébként meg visszakanyarodva: valakinek tudni kell abba is hagyni.A kiegészítős témát ne kezdjük el megint. Ha itt vagy ott visszaolvasol, ha tényleg konstruktívan állnak hozzá, akkor arra én is úgy szoktam reagálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Le Mans Ultimate
- Renault, Dacia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy percig sem állítottam, hogy esetleg nincs igazad, csak nekem azt a jelenetet kritizálni szőrszálhasogató, mikor abban a filmben van nagyobb ordító baki is. Az ilyen jellemző, hagyományos Hollywoodi kliséken én már fen sem akadok, ha nem mondtad volna, nem is emlékeztem volna így rá.