- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Házi hangfal építés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
buktagt540
üzenetére
Tűzfal? Vírusírtó?
(#6021) Sk8erPeter: Lehet velem vitatkozni erről, és szívesen folytatnám, de te is írtad: a modik előbb utóbb megunnák. Bár nem hiszem, én tiszteletben tartom a fórumozás szabályait és csak minimálisan offolok, de ez olyan téma, ami nem maradna minimális keretek között. Érted?
Egy percig sem állítottam, hogy esetleg nincs igazad, csak nekem azt a jelenetet kritizálni szőrszálhasogató, mikor abban a filmben van nagyobb ordító baki is. Az ilyen jellemző, hagyományos Hollywoodi kliséken én már fen sem akadok, ha nem mondtad volna, nem is emlékeztem volna így rá.
Egyébként meg visszakanyarodva: valakinek tudni kell abba is hagyni.A kiegészítős témát ne kezdjük el megint. Ha itt vagy ott visszaolvasol, ha tényleg konstruktívan állnak hozzá, akkor arra én is úgy szoktam reagálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- Arc Raiders
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy percig sem állítottam, hogy esetleg nincs igazad, csak nekem azt a jelenetet kritizálni szőrszálhasogató, mikor abban a filmben van nagyobb ordító baki is. Az ilyen jellemző, hagyományos Hollywoodi kliséken én már fen sem akadok, ha nem mondtad volna, nem is emlékeztem volna így rá.