Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Samsung LCD és LED TV-k
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Jaja, ez tény, valóban meg kell válogatni a kiegészítőket.
Konkrétan nem tudom, melyiktől kezdett lassulni, valahogy nem volt kedvem kutatásokat végezni ezzel kapcsolatban, de mondjuk odafigyeléssel tényleg nem fog belassulni. Csak ezért zavar, hogy a legtöbb olyan dologra, ami Operánál alapbeállítások közé tartozik, bővítményt kell használnom, mert ezáltal tulajdonképpen arra vagyok rákényszerítve, hogy a kiegészítő fejlesztőjére bízzam magam mind a kiegészítő kódjának minőségét, mind biztonságot illetően.
Na meg mióta az általam írt kiegészítőnél kiderült, hogy sima http-re vonatkozó engedélybeállítás esetén (manifest.json-ban) hozzáférek https-es oldalak tartalmához is (legalábbis azokéhez mindenképp, amelyeket beállítottam a "matches" résznél a content scriptek esetén), azóta kicsit ferde szemmel, gyanakodva tekintek a kiegészítőkre. Tényleg, ma utána is nézek, ilyet hol lehet jelenteni a Google-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 12 mini / 128GB / Yettel függő / 12Hó Garancia / akku:100%
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Konkrétan nem tudom, melyiktől kezdett lassulni, valahogy nem volt kedvem kutatásokat végezni ezzel kapcsolatban, de mondjuk odafigyeléssel tényleg nem fog belassulni. Csak ezért zavar, hogy a legtöbb olyan dologra, ami Operánál alapbeállítások közé tartozik, bővítményt kell használnom, mert ezáltal tulajdonképpen arra vagyok rákényszerítve, hogy a kiegészítő fejlesztőjére bízzam magam mind a kiegészítő kódjának minőségét, mind biztonságot illetően.