Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Webes drivert fejleszt a Razer
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mini PC
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Ez azért van mert maszkolja magát mindenféle böngészőnek magától a chrome, operában ezt meg kell tenni."
Hmm, ezt az infót honnan szeded?
Én ilyen maszkváltogatásról még soha nem hallottam, elég furcsa is lenne, ha rontaná a saját statisztikáit a Chrome...A méret tényleg furcsa, az alapértelmezett telepítési könyvtár rugalmatlansága meg tényleg nagyon idiótán van beállítva, egyáltalán nem is értem, hogy lehet ennyire betonba öntve, miért nem lehetett úgy megoldani, mint bármelyik kutyaközönséges programnál, tárolja a telepítési útvonalat, és ahhoz képest hivatkozik a saját szaraira. Tulajdonképpen nem látom az indokát az ilyen teljes bebetonozásnak.

Tényleg, meg akarom már írni az első extensionömet Operában, ki kéne már próbálni, mennyiben más.

Összességében nem vagyok elájulva a Chrome-tól sebesség tekintetében sem (Opera nálam gyorsabb!!) és funkcionalitás, testreszabhatóság terén sem, mégis vannak tulajdonságai, amik miatt azért még mindig "az egyik" marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen routert?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- Automata kávégépek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- LENOVO Gaming topik - még frissebb lista (2026.01.21)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs