Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
Nem konkrétan Chrome, hanem Google kereső. Eddig az volt, ha bármire rákerestem, hogy felül átválthattam a térkép-re és egyből be is tett jelölést valahová és onnan mehettem tovább. Na, most az van, hogy nem jelenik meg felül a térkép gomb, hiába valami olyasmire is kerestem rá, amit egyértelműen térképen kellene mutatnia. Például most is azt csinálja, hogy az első találat egy nagy térkép, de csak egy kép, amibe nem tudok beletekerni, se megnyitni, így nem tudom a térképet jól használni. Másnál is ilyen ez. Mit lehet ezzel kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest