Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
Nem konkrétan Chrome, hanem Google kereső. Eddig az volt, ha bármire rákerestem, hogy felül átválthattam a térkép-re és egyből be is tett jelölést valahová és onnan mehettem tovább. Na, most az van, hogy nem jelenik meg felül a térkép gomb, hiába valami olyasmire is kerestem rá, amit egyértelműen térképen kellene mutatnia. Például most is azt csinálja, hogy az első találat egy nagy térkép, de csak egy kép, amibe nem tudok beletekerni, se megnyitni, így nem tudom a térképet jól használni. Másnál is ilyen ez. Mit lehet ezzel kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Napelem
- Call of Duty: Modern Warfare (2019)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Mini PC
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest