- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lézervágás, gravírozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meg lehet azt oldani (a kiegészítések nélküli megoldást preferálnám, de akár jöhet az, ha muszály), hogy egy háttérbe rakott Chrome böngészőben (lepattintva a tálcára, és akár egy játék, vagy filmlejátszó is fut teljes ablakos módban) néhány kiválasztott (vagy az összes) fül soha ne "hibernálódjon"?
Egyre sűrűbben fordul elő, hogy csak akkor kezd elk csipogni egy emlékeztető, mikor legközelebb arra a fülre navigálok (és rég lekéstem a dolgot), vagy akár gyakorlatilag "össze is omlik" a fülben a tartalom, mert real-time frissülne, de leáll, így utána csak egy F5 állítja helyre.
Mondjuk az szerintem nem a Chrome hibája, hogy mostanában nem sikerül előtérben/láthatóan nyitva hagynom egy második monitoron a Chrome-ot játék közben, mert amikor átvált a játék fullscreen-be, akkor arrébb csúszik a Chrome a "semmibe". Régen szerintem ez segített "mozgásban tartani".
16Gb RAM van a gépben + 8Gb pagefile, általában a RAM >50%-a szabad és nincs 70% felett a CPU terhelés (esetleg egy-két játék és sok nyitott böngészőfül + még pár háttérprogram egyidejű futása esetén megy tartósan 50% fölé a RAM használat, de nem fogy el, nincs pagefile-trashing), szóval nem értem miért takarékoskodik ennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Trollok komolyan
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest