-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
köszi! ez már kezd akkor tisztulni. bár azt nem tudom még, hogy mennyire lesz rá szükségem a közeljövőben, de érdekes elképzelés. ha másért nem, akkor azért lenne királyság, mert így egyre inkább a platformfüggetlenség felé terelik a piacot, az meg jó azoknak, akik nem windowst használnak (és ide kell érteni a mobil felhasználókat, mert ott is hódít ugye a webkites böngészőmotor). bár én többek közt mondjuk azért nem használok nagyon böngszőből gmail-t, mert két fiókom van, és akkor folyton ki és ba kell jelentkezni, az meg macerás, ráadásul az egyik fiókomhoz van beállítva az igoogle meg minden egyéb is, így azt hagyom belépve általában.
Fecow: köszi neked is a választ!
(én is belefutottam már párszor ilyen "lemaradésba"
)
mondjuk se docs-t, de moffline gmail-t nem használok, szóval így kapásból nem tudom, de majd megnézem a dolgot.
wave-re én is regisztrálva vagyok egy ideje, de nálam elég nyögvenyelősen megy a dolog, pedig chromiumból lépnék be. de elég lassú, meg instabil még. bár persze még kevés ismerősöm is van, akivel lehetne használni. igazából nekem tetszene a koncepció, de csak akkor, ha elég univerzálisra tudnák csinálni. ezzel meg az a baj, hogy a konkurens cégek nem fogják csak úgy átvenni, hogy legyen átjárhatóság mondjuk a gmail (wave) és hotmail felhasználók közt, hogy csak egy példát mondjak. illetve ugyanez IM fronton, ahol még nagyobb a káosz jelenleg a protokollokkal. az tetszik benne többek közt nagyon amúgy, hogy végre végre az egész email jellegű üzenetküldést is user azonosítás alapokra helyeznék, amivel (talán) megszűnne az ismeretlen (kamu) címekről a vakvilágba szórt üzenetek száma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Nintendo Switch 2
- Hobby elektronika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7/4080/32GB DDR5/1TB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(én is belefutottam már párszor ilyen "lemaradésba"
)