Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KKrisz751

aktív tag

Sziasztok.

Lenne egy problémám. Be újítottam egy vírust valahogy. De csak a google chrome-ot érinti.
    Az érdekes az, hogy van vírus kereső és védelem, és van malware kereső is a gépen és mégis.

A jelenség annyi, hogy időközönként elindul a chrome és kezdő oldal helyett egy másik indul ami egyből átirányít vagy egy játékoldalra, vagy a steam kiegészítő telepítéséhez., A következő indításnál már jó, de időnként elő ugrik az ablak. Ha kilépek a chrome-ból, akkor valamennyi idő után elindítja és ezekre az oldalra ugrik.

Futtattam teljes vírus ellenőrzést, és malware ellenőrzést. Semmit nem talált egy program se. Több vírus kereső (nod, kaspersky, norton) és malwarebytes.

Eredmény semmi. Időnként elindul a chrome, ha másik böngészőben vagyok, akkor is.
    Át állítottam a alapértelmezett böngészőt operára, firefoxra, IE-re. A chrome elindul.

Letöröltem a chrome-ot. Minden hivatkozás törölve. Minden rejtett könyvtárból is törölve minden google-ra utaló dolog. regisztrációs adatbázisból is. Így nem indult el semmi. CCleaner-es tisztítás, virus ellenőrzés ismét stb..újra indítás.

Feltelepítettem a Chrome-ot. És amint belépek, megint feldobja ugyan azt.

Valakinek valami ötlet?

A google oldalain semmi megoldás. Amik voltak mind végig játszottam.

Új hozzászólás Aktív témák