Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok. Többször is feltűnt nekem. A böngésző önálló döntéseket hajt végre. Pontosabban töröl egész könyvtárakat a könyvjelzőkből. Persze könyvjelző backup-ból vissza hozom/hoztam sokszor, de már idegesít ez a bug vagy mi. Valaki járt már így rajtam kívül vagy a hibát nálam keressem? De hol? Mi lehet az okozója és hogyan tudom kiküszöbölni? Nagyon jól jönne néhány hasznos tanács. Nagyon sok munkám és rengeteg eltelt időm eredményei a könyvjelzők. Egyszer ne vegyem észre hogy törölődött és azt sem fogom tudni, mit és honnan kell újra keressek. Nem akarok belegondolni, mert bemálnázok.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Formula-1
- RAM topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest