- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
válasz
üzenetére
Én még az AdBlockot és a TrafficLightot használom.
(#22624) Hege1234: Nézegetem, nézegetem, de félve használom még csak.
Leginkább azért, mert ismeretlen. Viszont jónak tűnik, csak ha elkezdem használni akkor csak erre számíthatok, mert a chrome jelszavaim már nem lesznek frissek. Az pedig már egy bevált, megbízható hely, de ennek a programnak sokkal több funkciója van, tetszik. Remélem nem lesz fizetős egyik-másik alap szolgáltatása egy idő után vagy valamelyik helyzetben, pl androidon. Meg az is remélem működik, hogy ha készen vannak a frissített jelszavaim akkor be tudom könnyen importálni a chrome-nak. Szóval mégis csak a jelszavaimról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Leginkább azért, mert ismeretlen. Viszont jónak tűnik, csak ha elkezdem használni akkor csak erre számíthatok, mert a chrome jelszavaim már nem lesznek frissek. Az pedig már egy bevált, megbízható hely, de ennek a programnak sokkal több funkciója van, tetszik. Remélem nem lesz fizetős egyik-másik alap szolgáltatása egy idő után vagy valamelyik helyzetben, pl androidon. Meg az is remélem működik, hogy ha készen vannak a frissített jelszavaim akkor be tudom könnyen importálni a chrome-nak. Szóval mégis csak a jelszavaimról van szó.