Hirdetés
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Sajnos úgy néz ki ismét gázos a Króm. Egyes egyedül a Youtube-bal van problémám, minden más tökéletesen működik. Maga a főoldal általában problémamentesen betölt. A következő jelenségeket tapasztalom.
1. Bármelyik videót megnyitva 10 alkalomból 3x minden oké. Gyorsan betölt és még időben előre- és hátra is lépkedhetek a videókban.
2. A videó betölt, elkezd játszani. A betöltő csík a videó elején/közepén megáll és nem töltődik tovább, a videó megáll.
3. A videó betölt, elindul, random előrekattintok, mert bele akarok tekerni. Nem tölt, megáll a kép és a töltőbigyó forog.
4. A videó oldala be sem jön, fekete az ablak, a jobb oldali ajánlott videók képei és a kommentek be sem töltenek.
A 2.-4. pontok esetében közös pont, hogy amennyiben valamelyik jelenség bekövetkezik, az kinyírja az egész netelérésem. DNS_PROBE_ERROR_NO_INTERNET hibát kapok bármilyen más weboldalra, amit meg akarok nyitni, vagy akár megnyitott weboldalt frissítésekor. Sőt! Ilyenkor a Firefox is teljesen bekrepál, azon sem megy semmi. Pár perc után megy minden rendesen, kivéve a Youtube.
A fenti hibákat csak és kizárólag a Youtube produkálja és csak Chrome alatt. Teszteltem a dolgot Firefox alatt és mindig minden tökéletesen működött!
A következőket tettem a megoldás érdekében:
1. Háromféle bővítményem van fent. Adblock, Magic Actions for Youtube, Ghostery. Próbáltam a legkülönfélébb módszerekkel letörölni az egyik, majd a másikat. Felrakni az egyiket, letörölni a másik kettőt stb... A hiba mindig megmaradt.
2. Modemet és routert többször kihúztam, újraindítotttam, bár szerintem nem itt lesz a hiba, hiszen tökéletesen működik az internet, csak a króm alatti youtubebbal van problémám.
3. Chrome cache és böngészési előzmények törlése.
4. A rendszer viszonylag friss Windows 10 Enterprise edition. Vírusirtó, bármi más "gyorsító", vagy takarító program nincs rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest