Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Tegnap már Youtube topikban megkezdtem az érdeklődést az alábbi problémával kapcsolatban:
Ha youtube-ra videót töltöttem fel, akkor totál meghalt a net. (feltöltés ment, de más oldal nem töltődött be egy eszközön sem).
Ezután kipróbáltam Firefox-szal is, mivel tavaly év végéig azt használtam, és akkor is töltöttem fel egy videót, és akkor még nem volt ilyen problémám.
És a böngészőváltás meg is hozta az eredményt: feltöltés mellett is használható maradt a net. Igaz, hogy kicsit lassabb volt, de betöltődtek az oldalak, youtube videólejátszás is ment, szóval minden ok volt.
Szóval a kérdésem a következő lenne: mitől van az, hogy ha Chrome alatt töltök fel videót, akkor teljesen használhatatlan lesz a net?(többször is próbáltam, mindig ugyan az lett az eredmény)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest