- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Tőzsdére lépés miatt egyezkedik az OpenAI és a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- iPad topik
- Bluetooth hangszórók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Egyes cookie-k megörzésére a CCleanert javaslom, a CCleanert ha lefuttatod akkor törli a Cookie-kat de a beállításai között - Főablak - beállítások - cookie-k - és itt a cookie-k a számítógépen oszlopból átmozgatod amit meg akarsz örízni átmozgatod a "megtartandó cookie-k" közé.
-
Keem1
veterán
Megoldódott egy full offline cache és cookie ürítéssel. Okosok lehettek videáék, hogy ennyivel elqrták az oldalukat. El tudom képzelni azt a júzert, aki nem vágja, hogy az előzmények ürítésével újra jó lesz az oldal és odébbáll. Gondolom a sütiben változott valami a korábbiakhoz képest.
-
Nem mintha segítene, de nálam az szokott előfordulni, hogy az oldal tartalmát látom, de a csúszka eltűnik. Azaz, hogy ott van, de nem látom. Ha sikerül pont belekattintanom, akkor tudom húzogatni az oldalt...
Visszatértem a 23-as Chrome-hoz, azzal eddig még nem csinálta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest