Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Asztali. Igazából nálam az új laptopnál jelentkezett ez. Egy Acer Nitro 5 AMD-s procival, előtte Dell notebooknál nem jelentkezett, munkahelyi gépen sem csinálja, csak a Nitro-n...
Nyilván újrarakhatnám a gépet, de 2 hónap után nem szeretném újra tenni.. Ezért gondoltam, hátha valaki tud rá megoldást, mert az Opera nem lenne rossz, de van jó pár funkció amit megszoktam Chrome-ban, viszont engem kicsit zavarnak ezek a vonalak.
-
ROBREGGAE
tag
Sziasztok. Egyik napról a másikra youtube-on, ha fulld hd-n nézek valamit a hang elkezd recsegni... Érdekessége, hogy Edge-ben nem művel ilyet. Direkt kilőttem mindent, úgyis megpróbálva illetve újra telepítettem a chrome-ot. Meg persze az audio drivert is másikat tettem fel, de nem ért semmit. Ilyenkor mit lehet tenni? Vírus sincs a gépemen, direkt leellenőriztem.
-
ROBREGGAE
tag
Sziasztok, nekem is lassú, viszont kifejezetten a facebooknál a posztok görgetésénél "laggol". S nálam is pár napja jelentkezett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrotik routerek
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- LEGO klub
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest