Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Amikor egyszerre kentem a melót és a szakdogát, ennél is több lap volt nyitva egyszerre nekem, de meg sem rezzent a Chrome, még csak nem is lassult.
Én úgy veszem észre, hogy nagy instabilitás akkor fordul elő, ha valami konfigurációs hiba van, előfordult már nálam is. (De ez minden böngészőre igaz.)
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Autós kamerák
- AliExpress tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Crimson Desert
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Facebook és Messenger
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én úgy veszem észre, hogy nagy instabilitás akkor fordul elő, ha valami konfigurációs hiba van, előfordult már nálam is. (De ez minden böngészőre igaz.)