Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
alratar
üzenetére
Szerintem nem a címsorra gondolt, hanem a könyvjelzősávra. Ha el van rejtve, akkor Beállítások (jobb felső sarok, három vonal egymás alatt)->Könyvjelzők->Könyvjelzősáv megjelenítése, vagy billentyűkombináció, ami Ctrl+Shift+B. Könyvjelzőként menteni egy oldalt is lehet billentyűkkel, Ctrl+D, én ezt preferálom

Az én kérdésem pedig: van rá bármilyen mód, hogy rávegyem a Chrome-ot, hogy ha jelszó sávba kezdek gépelni, figyelmeztessen, ha a CAPSLOCK be van kapcsolva?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Sony WH-CH710N aktív zajszűrős Bluetooth fejhallgaó
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE - KÉK 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest