-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
Androidos Chromeban kezdőoldalt lehet beállítani (én nem találom)?
-
Spancho
senior tag
A youtube videók és a fehér (üres) oldal mellett a legjobb a frissítésben ,hogy a :
Google kereső oldalán a KÉPEK gomb arrébb csúszott és a TÉRKÉP került a helyére.
Megszokásból csak oda nyomok és a térkép jön be...
És az az idegesítő ,hogy nem mindig. A keresendő kifejezéstől függően változik a térkép és a képek 'gomb' helye. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Hulk24 #16545 üzenetére
Hát ha van megoldás arra én is kíváncsi vagyok. De már unom, hogy ez a gyökér Chrome nem képes normálisan kezelni a Flash videókat. Az otthoni gépemen is pixeles, ocsmány minőségűek a videók ezzel a böngészővel (míg a többivel normális), de ott meg csak azért nem szaggat, mert a gépem izomból megoldja. Az irodai vas nem egy erőmű, de amúgy meg kell birkóznia a feladattal, már csak azért is, mert az összes többi böngészőben egy nyikkanás nélkül mennek a videók.
Hardveres gyorsítás is be van kapcsolva természetesen.
-
Hulk24
senior tag
válasz
Stauffenberg #16544 üzenetére
Kell lenni valami megoldásnak!
XP is megérett, de sajna a laptopomon nem megy másaz asztalin már hetes van
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Hulk24 #16542 üzenetére
Válts másik böngészőre. Komolyan mondom! Ez a Chrome egy rakat szart nem ér ha flash videót kellene lejátszani.
Nálam is az volt a gond, hogy szaggattak a videók, be kell menni a chrome://plugins alá, ott két flash player plugin lesz, a Chrome sajátja és a külső. A Chrome beépítettjét kellett letiltani és hopp, megoldódott.
Amióta viszont kijött a 32-es update (kb 2 hete), azóta már ez a módszer sem működik, mindegy mit csinálok, fejem tetejére is állhatok, akkor sem megy.
Az összes többi böngészőben (Firefox, Opera, Internet Explorer) kifogástalanul és jó minőségben játssza le a Flash videókat, csak a gyökér Chrome nem ért a szép szóból.
(Egyébként az XP is megérett már a cserére).
-
Trevi
tag
Youtube HD videonálnál megáll a kép egy pillanatra. Ez miért van? Régen egyböl átváltot 320-ból HD minőségbe.
Google Chrome használok!
Operánál is ezt csinálja!
Windows 8.1-et használok!
Help! -
Hulk24
senior tag
Sziasztok!
XP van a gépemen és a Chrome alatt a Youtube szaggat a hang recseg. Régebben is volt ilyen problémám, akkor itt azt javasoltátok, hogy tegyek fel egy régebbi Adobe Flash Playert. Hónapokig jó is volt, de most vagy két hete, már a régivel is csinálja.
Újra raktam a wint is már.Most ugye ez a legújabb, ezzel is szaggat a legtöbb videó:
Leírás: Shockwave Flash 12.0 r0
Verzió: 12.0.0.41És itt van, amit ajánlottatok pár hónapja, már ez sem tökéletes:
Leírás: Shockwave Flash 11.1 r102
Verzió: 11,1,102,63Nyilván tiltva van az egyik.
Mi lehet a megoldás? Elég idegesítő -
olivera88
veterán
Ez mi? "Google Asszisztens Mac, Windows, Chrome OS
A Google Asszisztens értesítési támogatásának engedélyezése. #enable-google-now"
Bekapcsoltam de még semmit se vettem észre. -
Spancho
senior tag
Olyat csinál még valakinél a Chrome ,hogy ha böngészek egy oldalon és külön ablakba megnyitva nézném meg az előző oldalt. (középső gombbal a vissza nyíl) Akkor általában csak egy üres fehér oldalt hoz be ,és hiába frissíttek ugyan úgy fehér marad. Csak úgy tudom megnézni ,hogy kimásolom a linket ,zárom a lapot és egy új lapra bemásolom.
Régi gépen a youtube-on meg akad a hang 360p-ben is
(régebben volt olyan hogy 2 flash verzió ment egyszerre, ha kikapcsoltam az egyiket akkor megszűnt a zizegő/remegő/szaggató hang)
Meg ez a 'hang / kürt' jelzése az ablak fülén...
Egész jól sikerült a frissítés. -
Brian_GT
őstag
válasz
Rototti #16527 üzenetére
most jelenleg igen, mert nekem nagyítja és kicsinyíti az oldalt ha görgőt használok...nekem ez a fő nyűgje
racerx: igen ne is mond, a nagyítás-kicsinyítés mellett nekem ez a másik, hogy feljön egy lista és vagy nem görgeti vagy csak xy mennyiséget megy le és nem totálba...ha sikerül rábökni berakja de ritka...rohadt idegesítő
-
szabeska
addikt
válasz
micafighter #16531 üzenetére
Lesz*rom a kiegeszitoket
Felesleges
Cimet adok, olvasok, irok, kilepek, ehhez nem kell semmi plusz
-
válasz
Rototti #16523 üzenetére
Azt sajnos nem. Bár szerencsére sok dolgot nem kell állítanom. Annyira nem lehet megbuherálni, mint a Foxot csináltam anno, bár arra ott volt a FEBE.
Alternatív böngészőhöz: Maxthon-t próbáltad, kínai fejlesztés, ügyesen összeszedték a nagyobb böngésző extráit, és berakták a sajátjukba.
Mindenkinek azt mondom, akinek nem tetszik a jelenlegi stabil, próbálja ki a fejlesztői kiadást.
-
Zsolesz69
csendes tag
Chrome 32
Nálam folyton beragad a feladatkezelőben a chrome.exe. Akkor jön a hibaüzenet, hogy "nem záródott be megfelelően" visszaállítsa e a lapokat. Ja és közbe még 5-ször megkérdezi, akarom-e hogy alapértelmezett böngésző legyen. Ezt a sz@rt? 31-es verzióval nem volt ilyen gondom!!!
Akinek szintén beragad és unja a feladatkezelőt, nyissatok egy új szöveges dokumentumot és másoljátok bele:
taskkill /F /IM chrome.exe
ajd mentsétek el pl. chromejavitas.bat néven!
Chrome bezárása után, ha nem indul el a Chrome, ez azért van, mert a feladatkezelőben ott van beragadva a chrome.exe. A fenti taskkill lelövi a folyamatot.
Firefoxon a munkám megy, úgyhogy keresem Chrome helyett a második, alternatív böngészőt, Opera tuti nem lesz, mert az is Chrome motoros.
-
Zsolesz69
csendes tag
válasz
szabeska #16528 üzenetére
19-es a legújabb, és ez már Chrome 32-es motorral (a régi 18-as meg Chrome 31-es motorral) "szerelve jött ki. Kezd kurvára idegesíteni a Google erőszakossága, pl. mindenáron lépjek be a Google fiókommal, mindenáron írjam át a Youtube-os felhasználónevemet a Googles-ra és egyetlen nevet használjak. Mindent központosítani akarnak, hogy minden adat a kezükbe legyen rólunk? Hadd döntsem már el én. De most komolyan.
-
szabeska
addikt
Akinek minden nyavajaja van a chrome-al az hasznaljon operat, ugyanaz a motor, de sokkal gyorsabb, nincs semmifele bug, siman a legjobb mostansag
Termeszetesen a 18-as legujabb verziot javaslom. Peace!
-
Rototti
senior tag
Most nem azért, de mindenki a görgetősáv gombjaival szokott görgetni az oldalakon?
Nekem fel se tűnt volna, ha nem olvasok itt róla a fórumon.
-
Rimuru
veterán
Linux, Chromium és Chrome semmit nem változott.
-
racerx
őstag
Az OK, hogy a görgetősávból eltűntek a gombok, és nem tudok rendesen görgetni...
, de pl a weblapon belül van ahol legördülő menű van, ott se tudok görgetni, csak oda lép ahol a kurzorral rábökök a sávra, sőt egérrel se tudom huzogatni,az már kurvára bosszantó..
Másnál is hasonló, vagy csak nálam van ez???
-
vans?
őstag
udv,
nektek is egy hasznalhatatlansag hatarat surolo szar lett a bongeszo az utobbi heten/napokban?
sokszor nem tudok kattintani az adott linkre, kifagy, eltunt egy kiegeszitom, a gorgetosav is szornyu lett. ez magat frissiti kerdezes nelkul es ezzel egyre rosszabb lesz?
-
w333
félisten
Valami nagyon nagy gáz van ezzel a stabil 32 Chrome -val, nem elég hogy az Adblock nem szűri a reklámokat a YouTube videóknál de még kb. 10 videóból 5 -nél fekete kép és csak hang van, és ha ez nem elég ... most vettem észre hogy 1 lap van megnyitva (Prohardver) és 30 - 40% pörgeti a procit, valaki tapasztalt hasonló jelenségeket, igazából a proci pörgetés kicsit nyugtalanító
És még egy kis észrevétel ... a legújabb Flash player -el 12.x.x full hd 1080p videók iszonyúan akadnak, érdekes mert a régi 11.1.102.62 semmi akadás vagy hasonló nincs
létezik hogy az új flash player -nek nagyobb a hardverigénye
Szerk.
Most szűnt meg a proci 30-40% pörgetés, most már minden ok 1-10%
-
Zsolesz69
csendes tag
-
válasz
micafighter #16514 üzenetére
Én sárgára emlékszem...lehet az még a 31 volt?
-
Tényleg benéztem, a 31.1650.63 a december 6. kiadás (az utolsó 31es), azt követte most a 32-es, január 16. dátummal.
Lényeg az, hogy ez a fejlesztői változat atom jó. Olyan sebességgel tölti az oldalakat, hogy csak bámulok...és imádom a Google szinkronizációt. Amíg megoldást kerestem, vagy négyszer telepítettem a Chrome-ot, és bejelentkezés után 20 másodperc múlva visszakaptam azt, amit tíz perce használtam. Egy perc elteltével az összes kiegészítőm is megvolt, úgy, hogy egy gombot sem nyomtam meg (vagyis igen, elfogadtam, hogy szinkronizál, és visszahoz mindent). Érdekes, hogy az előző verziónál nem kért kétlépcsős azonosítást belépéskor (egyik stabilnál sem kért, lehet, mert eltávolításkor nem kértem a böngészési előzmények törlését), a fejlesztőinél viszont igen (tehát ezt új böngészőnek nézte). És nem töröltem csokit egy alkalommal sem.
Ami viszont végképp nagyon bejön, hogy végre nem világos narancs az aktív szövegdoboz, hanem kék. Nagyon stílusos. Gondolom ez a dev sajátossága.
-
micafighter
nagyúr
http://googlechromereleases.blogspot.hu/
01.16 : The Beta channel has been updated to 33.0.1750.29
01.16: The Dev Channel has been updated to 34.0.1788.0
01.14: The Chrome Team is excited to announce the promotion of Chrome 32 to the Stable channel.
-
-
micafighter
nagyúr
LastPass-t használ valaki? 32.x frissítés óta nem akarja kitölteni a mezőket nálam
-
laszlohu
addikt
válasz
yuri90 #16503 üzenetére
Én is kikapcsoltam, de nálam is megy tökéletesen a YT,
bár nálam flash módban van.Egyébként olvasgattam a fórumot, és az örömteli, hogy a 33 - as bétában már blokkolja rendesen
a remlámokat YT - on az Adblock,
de az még sokára lesz stabil ágon, feltételezem, mivel nemrég jött ki a 32 - es. -
yuri90
tag
Amúgy szólok,hogy nálam egy olyan bug jelentkezik,ha kikapcsolom a flags-nél a gpu feldolgozás minden oldalon,akkor a youtube videóknál csak a hang van,kép nincs.
-
válasz
TechN7ne #16500 üzenetére
A fejlesztői változatot
Komolyan mondom, jobb, mint a mostani stabil. A görgetéssel semmi bajom. A könyvjelző mappám egy másodperces késéssel nyitja meg, de legalább nem fagy bele. Nyilak itt sincsenek a görgetősávon, nem mintha ez engem zavarna. Legalább szélességében illik a Win7 összes ablak megjelenítése gombhoz.
Egyébként a frászt hozta rám az előbb. A Windows közölte, hogy egy program interakciót kíván végrehajtani, de a részleges kompatibilitás miatt ehhez engedélyre van szüksége. Átnéztem mit tudunk, és megadtam. Na ekkor fekete képernyő (itt megállt bennem az ütő) és pár másodperc múlva bejött egy világoskék háttér.
Ekkor ugrott be, hogy ez bizony a Chrome OS Light akart lenni, csak gondolom mivel nyolchoz van tervezve, ezért nem láttam belőle többet. Pár másodpercig nézegettem, majd kiléptem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest