Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencus3
tag
válasz
micafighter
üzenetére
Köszi, megvan :-)
-
t.kristof
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Csak 2 bővítményem van: Adblock plus és most, hogy újraraktam a Google dokumentumok.
Szerk.: Sikerült. Ki kellett törölni a teljes böngészési adatokat.
Köszönöm azért a segítséget! -
Arpsoft
tag
válasz
micafighter
üzenetére
Egy régi P3-as, 733 MHz-es.
-
PistiSan
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
A szélességével nem volt gond, inkább az két végéről a kis nyilat hinyoltam nagyon ,de azt is vissza kaptuk

A nagy felbontású képekkel még mindig fennáll a hiba, reportoltam magyarul, lehet érdmes lenne angolul is megtennem, vagy van aki ott lefordítsa? -
olivera88
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Sejtettem h változni fog, már benne volt a 34 es Canaryban is. Amaz jobban nézett ki.
-
rover45
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Köszönöm, már pár gépen meg is csináltam

-
Met
nagyúr
válasz
micafighter
üzenetére
A szerint-em-en átfutottam

-
kispx
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Nem. Már elég régóta Chromium (és nem Chrome) alapú az Opera. A Stable is Chromium alapú (jelenleg a 20-as verziószámnál tartanak). Az Opera Next (jelenleg 21) a béta állapotú következő Opera.
-
spiritex
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Ma este lépek fel a másik gépemen, és derül ki, hogy megy-e az opera sync, mert van és végtelenül egyszerű a használata.
-
SG3rg0
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Köszi, már megoldódott!
-
SG3rg0
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Persze!
-
Zsohi
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Csak a Chrome csinálja, más böngésző nem. A hiba más ismerősnél is jelen van, csak az ő esetében még inkább idegesítő, hiszen nála az összes megnyitott lapnál jön a hibaüzenet.
-
dethroner
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Hát komolyan mondom beszarok

Kell egy program ami lefuttat egy másikat, hogy egy harmadikban módosításokat végezzen el? Kész vagyok
Akkor mi a búsnak vannak a chrome bővítmények? És miért nincs beállítási lehetőség a böngészőben, amitől automatikusan megtörténnének a törlések? Lehet hogy gyors és népszerű a chrome, de több szempontból is fapados (szerintem). -
dethroner
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Ccleaner fent van, de úgy tudom hogy az csak manuálisan töröl. Ezt az AutoCCleanert nem ismerem.
-
mandin
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Na akkor törlődjön a Chrome-ba is automatikusan mert rohadt unalmas mindent mindig menteni, meg törölni.
-
törölt tag
válasz
micafighter
üzenetére
Szerintem is. Mi köze van az IE-nek a .pdf-hez? Helyesnek tartom a reakciót. Nem kell kiegészítő az IE mellé. Nem tudom megérteni, mindenki miért van elvarázsolva a kiegészítőkkel. Nem veszitek észre, hogy csak gondot okoznak? Nem hiszem, hogy nem veszitek észre.

-
törölt tag
válasz
micafighter
üzenetére
Comodo ide-tova, az IE-nek is megvan a biztonsági rendszere és sokan még azt sem használják szóval akkor miért jobb? Az IE Microsoft, stabil, letisztult, gyors és többen ismerik mint a Süsüt. Szóval így.
Na és fennakad egy .pdf-el? Nemá'. 
-
Sheld
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Ha biztonságos(abb), mint a chrome, és mindent megjelenít, akkor miért szenvedsz a chrome-al?

-
törölt tag
válasz
micafighter
üzenetére
Mi a célpiaca?
-
dabgergo
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Nagyon köszi, pont ilyesmire gondoltam!

-
szabeska
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Lesz*rom a kiegeszitoket
Felesleges
Cimet adok, olvasok, irok, kilepek, ehhez nem kell semmi plusz 
-
válasz
micafighter
üzenetére
Én sárgára emlékszem...lehet az még a 31 volt?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
micafighter
üzenetére
Elsőre nem akart működni még újraindítás után sem. Aztán lefrissítettem a külső Flash plugint és elölről kezdtem. Én sem értem, hogy a Google miért erőszakolja rád a saját szarját, az otthoni gépemen nem szaggat, nincs gond a sebességével, csak épp a minőségével. Le kell tiltani és a böngésző automatikusan a külső pluginhoz fog nyúlni, az sem tökéletes, de a beépítettnél jobb.
-
HZoli87
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Ahogy korábban is írtam, nem ez az első eset (valószínű nem is az utolsó). Nekem még december elején frissült fel a stabil verzió, anyáztam is rendesen a gép előtt. Azóta nincs fent a gépemen.
-
fpeter07
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Most sem találja meg őket. Majd holnap szórakozok vele.
-
fpeter07
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Nem tudom bekapcsolni a Chrome szinkronizálását. Minden megy, címtár, google könyvek stb. csak az nem, aminek kéne.
-
rétisün
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
köszi!

-
aero.
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Nem arra gondolt szerintem, mert nekem is gyakran előfordul, hogy nem jön fel a tálca "sima" teljes képernyős módban. Olyankor kb. az ablakon dobnám ki.
-
napocska2
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Huh, megnyugtat a tudat, hogy annyira még nem rossz a memóriám... Örülök, hogy sikerült!

-
spanyoll
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Vicces, nekem a 31es verzsönre szintén azt írja, hogy naprakész

-
spanyoll
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Lehet cserélek erre, mert az x-notifier berakott most valami reklámot nekem ide a fórumra tök random

-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
micafighter
üzenetére
Ez pontosan így van.

Önmagában nulla információval ér fel, csak egy számsorozat néhány plusz karakterrel kiegészítve.
-
Dilikutya
félisten
válasz
micafighter
üzenetére
Windows XP SP3.
-
törölt tag
válasz
micafighter
üzenetére
Na ettől féltem... Letöröltem az Avast, és ugyanúgy nem tölti le. Pedig semmilyen programot nem raktam fel, nem babráltam a Windows, Regedit stb helyeken, és még se jó. Megáll az eszem

Mit lehet ilyenkor csinálni hogy jó legyen? Mert most ezért újra rakni a gépet nem akarom

-
törölt tag
válasz
micafighter
üzenetére
Én megnézném szívesen, csak nem tudom hol kell keresni Avaston belül. Annyi féle fül van hogy nem igaz

-
törölt tag
válasz
micafighter
üzenetére
De érted vagy már fél éves a rendszer, amióta feltelepítettem, és a napokban kezdte el ezt csinálni. Vírusirtóm meg már a kezdetekor ugyanaz volt, mint amit most használok.
Avastot használok, nem nyúltam sose hozzá, magától meg nem hinném hogy állítgatná magát.
-
spammer
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Tudom, de a keresősáv teljesen felesleges az új lapra, sokaknak nem is tetszett, volt itt kisebb "hiszti". Keresőnek ott a címsor, minek az még az új lapra is? Hasznosabb, ha egyből az appokat mutatja akkor már.
A könyvjelzősávra sem tart semeddig odarakni chrome://apps/ oldalt könyvjelzőnek, még az ikonja is ugyanaz lesz, ha valakinek feltétlenül kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Apple iPhone 11 - népalma
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- ZEN.com
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszönöm azért a segítséget!

Na és fennakad egy .pdf-el? Nemá'.