Hirdetés
- CES 2026: csúcssebességet képviselnek az Acer új hálózati eszközei
- CES 2026: Végre tényleg lapos
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van arra van valami lehetőség, hogy a Chrome-ban megnyitott nagy képeket, ne úgy nyissa meg új lapon, hogy ránagyít a képre, hanem normálisan lássam a teljes képet? Remélem érthető volt amit leírtam!

Köszönöm szépen előre is! -
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Itt is megtörtént a frissítés, én még nem tapasztaltam problémát! De édesapám gépén egyszerűen lehetetlen netezni mióta frissített... Nincs is egy hú de jó gépe, 1 egy magos gépről van szó, de eddig nem volt semmi gond a böngészéssel. Most irdatlanul lassan hozza be az oldalakat, érdekes, hogy van amikor gondol egyet és akkor jóó, ez a frissítés óta van. Van esetleg erre valami megoldás, vagy, hogy miért van ez egyáltalán? Vissza tudom rakni a régi verziót anélkül, hogy frissülne az újra? Vagy lehet kidobni a gépet, mert már internetezni se lehet rajta emiatt a sz*ros frissítés miatt? Bocsánat, de nagyon feldühít, hogy hogy lehet így elcseszni valamit. Azért használtunk azon a gépen Chrome-t, mert sokkal jobbnak és gyorsabbnak bizonyult a Mozillánál meg az Explorer-nél is, de most jelenleg egy kalapsz*r már ez is.
Légyszíves ha tudtok valami megoldást a problémámra akkor kérlek osszátok meg velem.
Köszönöm előre is! -
fogirobi
senior tag
Sajnos nincs Avastom!

Nod32 van fent! -
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudok oldalakat letiltani a böngészőben, hogy ne nyissa meg azokat?
Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobilinternet
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest