Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3oH
addikt
válasz
1egaly
üzenetére
Safari nem chrome clone és PC verzió nem frissült évek óta. Coolnovo kedvencem volt, de vagy fél éve az sem frissült, behalt valszeg a projekt. Ezt a kettő, szerintem felejtős. Coolnovo alternatívája a Coowon, ez aktív projekt, fórumban aktív devvel. 360 és Comodo Dragon a biztonságos böngészésre mentek rá, ha ez fontos, akkor ezek a "legjobbak". Ha google paranoiás vagy, akkor Superbird, SRWare Iron, Tor browser, ezekből ki van gyomlálva a google követés. Aztán a klónok, amik kissé eltérnek az alaptól: Epic, Spark browser, TheWorld browser, Torch browser meg még van egy pár
Nem klónok, de webkit alapú böngészők: MAxthon, Sleipnir, Polarity. Meg persze az Opera, mert az is egy chrome klón lett 
Legjobb sztem nincs, kinek mi jön be, választék az van. -
LonGleY
veterán
válasz
1egaly
üzenetére
Egy kérdőjel elegendő, ez nem tinichat.
Szerintem egyszerűbb webalapon kezelni a jelszavaid, mert ha tudod a mester-jelszót, bármikor, bármelyik böngészőbe azonnal betelepítheted a LastPass-t. Ilyen win-programból-webfelületre-kitöltést meg tud a Password Safe és a KeePass is. Ráadásul, amiket eddig javasoltunk, ingyenes (kivéve a LastPass prémium szolgáltatásait, mint pl. a mobilos kiegészítői).
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszi!
Nem klónok, de webkit alapú böngészők: MAxthon, Sleipnir, Polarity. Meg persze az Opera, mert az is egy chrome klón lett