Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Itt is megtörtént a frissítés, én még nem tapasztaltam problémát! De édesapám gépén egyszerűen lehetetlen netezni mióta frissített... Nincs is egy hú de jó gépe, 1 egy magos gépről van szó, de eddig nem volt semmi gond a böngészéssel. Most irdatlanul lassan hozza be az oldalakat, érdekes, hogy van amikor gondol egyet és akkor jóó, ez a frissítés óta van. Van esetleg erre valami megoldás, vagy, hogy miért van ez egyáltalán? Vissza tudom rakni a régi verziót anélkül, hogy frissülne az újra? Vagy lehet kidobni a gépet, mert már internetezni se lehet rajta emiatt a sz*ros frissítés miatt? Bocsánat, de nagyon feldühít, hogy hogy lehet így elcseszni valamit. Azért használtunk azon a gépen Chrome-t, mert sokkal jobbnak és gyorsabbnak bizonyult a Mozillánál meg az Explorer-nél is, de most jelenleg egy kalapsz*r már ez is.
Légyszíves ha tudtok valami megoldást a problémámra akkor kérlek osszátok meg velem.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest