Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Toshiba notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Most tettem fel a Win8-at és leszedtem a Chrome-ot, azonban olyan gondom lenne h nem tudom a gúglit kezdőlapnak beállítani, pedig a beállításoknál az induláskor részhez beraktam azt h egy oldalt jelenítsen meg és ide beírtam az elérhetőségét, ennek ellenére az új lap dolog fogad, vmi ötlet?Közben most jó lett, nemtom mi oldotta meg, csak kicsit még lassúcskának tűnik, ez normális vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Proxmox VE
- Jövedelem
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest