- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
üzenetére
Frissítettem bétára, mondjuk az is frankó, hogy a csatornaváltó eltűnt és weboldalukról kell letölteni a bétát és úgy upgrade-eli, persze a súgó még a régi...

Ez a cucc meg jelenlegi formában nem megy, vagy legalábbis vehették volna a fáradtságot, hogy kiírják, hogyan lehetne működésre bírni. Bírom, amikor kiraknak valamit és 0 info.
Persze a developer majd átfirkálja a megfelelő helyeken, de ha már a tegnapi bejegyzéseben linkelték, akkor igazán frissíthették volna, vagy a tököm se tudja.Na mindegy, majd ha frissítik a bővítményeket, akkor úgyis meglátjuk, mit hoznak ki belőle.
szerk: arról már nem is beszélve, hogy miért nem lehet zippelve letölteni a githubról?
Vagy én vagyok a vak, és nem találom? Töltöttem már le onnan mást zippelve, de itt nem látom a gombot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze a developer majd átfirkálja a megfelelő helyeken, de ha már a tegnapi bejegyzéseben linkelték, akkor igazán frissíthették volna, vagy a tököm se tudja.
Vagy én vagyok a vak, és nem találom? Töltöttem már le onnan mást zippelve, de itt nem látom a gombot.