Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Sziasztok, akadt egy kis gondom, a chome frissült nemrég, és az eddig huszonenéve működő megoldás ment a levesbe, ülök a gépnél, és a jobb alsó sarokban megy egy vlc stream az épp nekem tetsző tv műsorral, van egy linuxos műholdvevőm, aminek a webes felületén nézem a műsorújságot, kattintok, letölt a böngésző egy m3u fájlt, amit nyit a vlc.
Tökéletesen működött idáig, nemrég rákezdte, hogy próbálkozik megnyitni, de természetesen nem sikerül, csak egy ilyen képet kapok:
Pár napja egy komplett újratelepítés volt, a hiba maradt, szóval ezt ki lehet kapcsolni? Átnéztem minden beállítást, én semmit se találtam.
Firefox mellette megnyitva tökéletesen teszi a dolgát, rányomok a gombra, letölti, vlc indítja.További furcsaság, hogy van egy syno nasom, aminek a webes felülete pár napja belassult, akad, a ff-on ez is tökéletesen pörög, ahogy a chrome-on eddig ment, szóval a chrome- mal lesz valami. Nem állítottam semmit, nem raktam fel új kiegészítőt, minden hardver a helyén, csak ez a két apróság van ami változott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tekken 7 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest