Hirdetés
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
Jobb ötlet hiányában megkérdeztem róla a Google-t. Válasz:
Megértem, ez elég idegesítő: a Chrome nem is kérdez, csak „elnyeli” a fájlt és megpróbálja lejátszani a saját beépített lejátszójával. Ezt a viselkedést a Chrome automatikus megnyitási beállításai vezérlik.
Íme, hogyan kényszerítheted a böngészőt a mentésre:
1. Az automatikus megnyitás törlése
Ha a Chrome letöltés nélkül azonnal nyitja a fájlt, az azért van, mert korábban be lett állítva a "Mindig nyissa meg az ilyen típusú fájlokat" opció.
Nyisd meg a Chrome Beállításait (három pötty a jobb felső sarokban -> Beállítások).
A bal oldali menüben válaszd a Letöltések menüpontot.
Keress egy olyan gombot, hogy „Bizonyos fájltípusok automatikus megnyitása a letöltés után – Törlés”.
Ez a gomb viszont csak akkor látható, ha van ilyen beállított fájltípus. Ha rákattintasz a „Törlés” gombra, a Chrome újra meg fogja kérdezni (vagy simán lementi), hogy mit kezdjen a fájlokkal.Mivel ezt nem te állítottad be, hanem az alapértelmezett viselkedés változhatott, nem tudom lehet-e ilyen módon orvosolni a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest