Hirdetés
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Inv1sus
üzenetére
Nagy görcsös mozdulatok?
Az már rég rossz, ha görcsös mozdulatokat akarsz tenni. Az akkordozáshoz az kell, hogy több ujjad egyszerre, biztosan mozogjon a fogólapon. Én anno úgy csináltam, hogy egyszerű kis hülyeségekkel hozzászoktattam az ujjaimat a gitár fogólapjához, a húrokhoz, tanuljanak meg az ujjaim kb. egyenként eligazodni a fogólapon, és mozogni valamennyire rajta, nem pedig rögtön akkordokat kezdtem gyakorolni, amikor a kezem még azt sem tudja, mi a fene az ott alatta, amin matatni kéne. Nem biztos, hogy tényleg jó sorrend, vagy így kéne kezdeni, csak egy gondolat volt akkor is, meg most is.Szóval az akkordozáshoz, ha nem egy darab akkordot sikálsz, az kell, hogy több ujjad biztosan mozogjon. Némelyik akkor delég széles, nyúlni kell az ujjaknak, másoknál egyáltalán nincs ilyen gond. Aztán a nyitott akkordok egy dolog, de jönnek a barrés akkordok, az egy érdekes menet, bár elektromos gitáron jóval egyszerűbb

Hova kellettek neked nagy görcsös mozdulatok?
Szerk: Ó, izomhod, igen, jó, hogy felhoztad. Baromira jól felépített gitáros tananyag: justinguitar.com.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AliExpress tapasztalatok
- Pánik a memóriapiacon
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bitcoin topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest