Hirdetés
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz
Szten Márs
üzenetére
Ez azért többnyire úgy működik, hogy ami jó arról gyorsan elterjed ez az info az átlagos és gagyibbakról csak nagyon utánakeresve fog csak kiderülni első olvasatról(élő kipróbálás nélkül), hogy milyen is az adott célszerszám.

-
Szten Márs
nagyúr
válasz
blackmacs
üzenetére
Plusz ultimate-guitar.com - itt is vannak értékelések felhasználóktól.
Van magyar oldal is, épp most olvastam el pár értékelést, de kb. végig fogtam a fejem, szóval nem tudom mennyire ajánljam. Mondjuk természetesen nem is olvastam végig, csak egy kettőbe bele... Ez az oldal lenne az. -
blackmacs
senior tag
válasz
izomhod
üzenetére
Na igen például most nekem is jól jönne egy ilyen újság olvasni benne néhány tesztet azokról a gitárokról amiket kinéztem mert a neten nem sok mindent találni főleg személyes tapasztalatokat.Pedig sokat segítene a gitárválasztásban attól függetlenül hogy személyesen is kipróbálja az ember.
-
Eastman
addikt
Most találtam, talán másnak is érdekes lehet:
Új és használt hangszerek, cuccok, kifutó termékek alkuképes áron: [katt]
-
izomhod
őstag
vettem egy gitarre & bass magazint
5 euró, 240 oldal, nagyon frankó, színvonalas újság, és havonta jelenik meg
volt külön csak gitárban ugyanez és külön csak basszus magazin is
otthon miért nincs ilyen?
-
Eastman
addikt
Ma láttam Budapesten az első elektromosgitárt a szemétbe dobva. Buszról pillantottam meg egy lomtalanításon. Drágá buzsikusok már őrizték. Messziről távolinak tűnt, de egy szép fekete superstrat volt. Nyilván tüzifa. Rengeteg "szemét" kerül a hangszerpiacra, így fogják végezni valszeg. Szomorú.
Íme, ez a fogyasztói társadalom.
Usában mondjuk a F. Strató és az G. LP is tömegcikk csupán. Squereket simán kiteszik a kuka mellé, ha elfárad. Nem bajlódnak semmiféle javítással.
-
sajtee
őstag
Na, végigjátszottam, szerintem szinte hiba nélkül.
Még egy ekkora állat embert. De persze respect a Mesternek

-
sajtee
őstag
izomhod, már jól megy az Iron Man-ben az a rész, ami nem sikerült.
Ez a mennyország tourist cucc nekem még elég nehéz az F#-től, úgyhogy most megnézem a Legjobb mérget.
-
-
Enton
addikt
válasz
Szten Márs
üzenetére
Nincs ezzel semmi baj.

20-30-ért még én is átvenném havertól. De amúgy 60e-ről indul a licit (majd).
Ha nagyon nem fognak érdeklődni akkor megy majd lentebb is.
Akit meg érdekelhet az meg úgy is rákérdez. -
válasz
Szten Márs
üzenetére
Én 120ért kínáltam a LP customom 81/85 szettel. Le se szarta senki

-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Arra próbáltam utalni, hogy szerintem komoly ajánlatokat vár, és nem feltétlen esik jól valakinek, hogy a hangszeréért a reális ár harmadát akarják felkínálni, akkor sem, ha nyilván csak viccből...
-
válasz
Szten Márs
üzenetére
Ha vörös lenne talán 30-at is adnék érte

-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére

-
-
Enton
addikt
Nem érdekel valakit egy ilyen:
Epiphone Sg G400Januári vétel, barna szinben csak olyat most mezzon nem találtam. Képeket mail-ben tudok küldeni.
GitárShop-ra majd jövőhéten kerül ki. -
Eastman
addikt
Nem kell faragnod, elvileg 0.11-ig jó. Nálam fel van fektetve a tremolótőke a testre. Keményebbre lett cserélve mind a három rugó. Így jobban átadja a tőke a húrrezgéseket a fának. Viszont ebben az esetben csak engedni lehet a karral a húrhosszokon, nyújtani nem. Játék közben bal kézzel nyújtok, jobbal engedek rajtuk. Ha úgy tapasztalod, hogy hangolódik a gitár, beteheted a 3. rugót is. Viszont utána lehet, hogy oktávot kell állítani.
...+ begrafitceruzáztam a szemöldök hat hornyát is, hogy jobban csússzanak a húrok, kevésbé hangolódjon a Strat a tremolózás közben/után.
-
Tv
senior tag
Sziasztok
Vásároltam egy Cort X2-t. Le szeretném cserélni a gyári húrokat ( elvileg Daddario 9-es), Ernie Ball 10-esre. Kell vajon utána állítanom a nyakat? Illetve a nyergen kell-e majd reszelni? Csak azért kérdem, mert régebben csak ilyen félig home-made gitáraim voltak, azt meg faragtam nuygodtan, de az új gyárit nem nagyon szeretném, ha nem muszáj.
-
Eastman
addikt
válasz
Printszkrín
üzenetére
A két humbuckeres telénél szerinttem nem feltétlen alap, hogy milyen fából van,
amúgy sincs Tele hangja.Nekem is ez jutott eszembe. Erre utaltam, mikor írtam, hogy nem countryt játszanék vele.
-
Printszkrín
senior tag
válasz
Eastman
üzenetére
Minap volt a kezemben egy ilyen, és meglepődtem milyen jó kidolgozású gitár.
A két humbuckeres telénél szerinttem nem feltétlen alap, hogy milyen fából van,
amúgy sincs Tele hangja. Ez így elég spéci, és szerintem érdekes szín a palettán.
Ha olcsón meg tudod venni, akkor érdemes. Kényelmes nyaka van, jó rajta játszani.
Sajnos nem volt alkalmam erősítőn meghallgatni, de biztos érdekes hangja van. -
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs
üzenetére
...ilyen szinten elpötyögni vele...
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs
üzenetére
OK, nem is countryt játszanék vele és nem is agyalok indonéz gitáron. ...csak megölelgetném szívesen egy-két éjszakán át.

-
izomhod
őstag
válasz
Szten Márs
üzenetére
ezért nem vettem jaguárt én se, mert agatis volt
volt aki azt mondta hogy rendben van az, de inkább a lebeszélés volt többségben
-
Retekegér
MODERÁTOR
Na, túl vagyok életem első húrcseréjén és gityóhangolásán, büszke vagyok magamra.

Szerencsére az akkordok még mennek, a váltásra fogok nagyon rámenni, hogy automatizálódjon. Régebben gitáros ismerősöm javasolt akkordmeneteket, viszont már kicsit megkoptak az emlékeim ezen a téren. Valaki tudna adni tippeket? -
Eastman
addikt
Koptató jól jön. Én már össze-vissza karcoltam volna a gitárom, ha nincs. Feltámasztom nyögdíjasan a jobb könyököm a testre és lendületesen pengetem az ákkordokat kb. a nyak alsó vége fölött.
Amelyik húr épp' nem kell, azt ujjbeggyel tompítom. Szerintem ritmusgitáros lennék, ha egy pisztollyal a színpadra zavarnának. ...mint Izgi. Őt komáztam a legjobban a Gunsból.Hihetetlen, hogy két gitáros kell Slash pótlásához. Kemény. ...most látom, hogy háárom.

-
sajtee
őstag
válasz
Eastman
üzenetére
Bon Jovi-t pl szeretem.
Van pár megunhatatlan klasszikusa.. You give love a bad name, Livin' on a prayer, It's my life...
98bja: annyira nem, túl üres az az alsó rész. Ezért tetszik a normál les paul azon több kapcsoló van, a három állású pickup kapcsoló is feljebb van rakva, és szépen el vannak osztva, nem ilyen üres. Plusz ugye a koptató általában.
-
sajtee
őstag

-
Eastman
addikt
Szerintem vágasd ki az idézetet matt fekete fóliából egy dekorosnál és ragasztasd rá. Úgy nem sérül a gityó. Később, ha el akarod adni, levehető. Kárt ne tegyél benne. A hangzáshoz is kell, hogy egyben legyen a fa. Gondolom egy napon továbblépsz majd komolyabb hangszer felé...
-
-
sajtee
őstag
Szeretnék a gitáromra fújni egy idézetet, feketével. Milyen alapozó kellene hozzá? Nem merem szimplán ráfújni a fekete festéket, mert ha reakcióba lépnek, kitépem a hajam

-
izomhod
őstag
-
sajtee
őstag
válasz
Eastman
üzenetére
Osztályban igen, meg egy-két ismerős. Az utcában mindenki hallja

Kérdezgettem már őket, hogy tényleg bejön-e neked, ha valaki gitározik. Negatív választ még nem kaptam csak semlegest és pozitívat
Azt mondták, tanuljak valami lassú számot, mer' az milyen jó.
Épp tegnap kérdeztem egyet
Lukács Laci szerint a gitár röviden és tömören egy péniszt szimbolizál

Nálunk is az osztályban van vagy 4-5 gyereknek gitárja, de egyikük sem tud egy akkordot sem, semmit, csak kapták, aztán azóta porosodik.
-
Bencsizy
csendes tag
+1
Az osztályban is van egy pár gitáros gyerek, azt mondták, hogy nagyon jól nyomják, meg ő kitalál mindent fejből, ők a királyok, azt én meg "ja, gitározom, tudok egy kicsit én is"
Aztán a tábortűznél aláztam mindet
Se a ritmus, se a lefogások, se semmi nem volt náluk rendben. Nem tudtam játszani, mert mindig előbb vagy később váltott, vagy mellé nyúlt mindig... Pedig aztán már kb 2 éve játszott, a másik meg 5 éve, de annál csak a "fogom az egy húrt, azt darálom az egy hangot, mert ez a hardcore" ment.Meg ilyet szólnak, hogy rakjunk össze egy számot. Mondom ok...
Neki áll mászkálni egy skálán, azt ennyi. Mondom dallam, ritmus, vmi nincs?
És ő zenekarban játszik, meg van saját számuk már. Gondolom milyen...
Szerintem így, hogy "üljünk le azt dobjunk össze vmit" nem lehet jó számokat írni. Kell egy ihlet, ami magától jön, nem erőltetésből, mert az mindig vagy sablonos, vagy szar lesz.
Csajoknál akkor érsz el vmit, ha van egy gyenge, nulla technikájú, lányos hangod, és tudsz mellé 1-2t akkordot. Ma már elég ritka az olyan lány, de még fiú is, aki hallgat vmit, ami villanygitáron szól. Amint meghallja a gitárt, rögtön az megy, hogy ez szar, tök mindegy, hogy milyen stílusról van szó.
És az nem tetszik nekik, hogy "ezt nem lehet énekelni, meg szar a szövege is". De ezt úgy mondják, hogy 6-7 év angol "tanulási" múlttal rendelkeznek, és azt se tudják, mit énekelnek ők. Ilyen ez az új Flo-rida szám, az a whistle, amiben a "fújjad bébi, lassan kezdünk" meg bukj rá, meg mittomén miket mond, és ezt éneklik a csajok is. De a pasik átverik, mikor ő is azt énekli, hogy szopjad...
Nagyon gáz a generációm emberek...

-
Eastman
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Sajtee-ra gondoltam, illetve az ő korosztályára. (Bocs, csak közben behalt este a logout és nem tudtam igazán kifejteni a dolgokat és értelmesen válaszolni
)Szép napot mindenkinek!
-
izomhod
őstag
válasz
Szten Márs
üzenetére
hú de jó hogy feljött ez a gitár meg csaj dolog, megtaláltam egy 10éve nem látott filmet

kispál andrás megmondta, hogy mire jó a szóló
BORZFILM a kilencvenes évesk közepéről
még nemtom hol van az idézni kívánt rész, de majd linkelem
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
A kép tökjó, bár már ismertem, ugyanakkor a relevanciáját a kérdéshez nem igazán értem.

A másodikra, hát, close enough, de attól tartok nem pont ezért jöttem be neki.
-
BluEyes
őstag
Az a baj, hogy azoktól a csajoktól, akik egy gitár látványától pucsítanak be, a tripper meg a lapostetyó is sűrűbben jön össze. Úgyhogy csak óvatosan!

Íme egy remek nóta gyakorláshoz: Lynyrd Skynyrd - Simple Man
A zenekar első, 1973-ban megjelent lemezéről való, ez a lemez rajta van a "minden idők 500 legfontosabb rocklemeze" című listán, mely listát a kritikusok mellett nagynevű rockzenészek szavazatai alapján állította össze az egyik amerikai magazin.
Maga a dal három akkord szigorúan, C-G-Am (Eb-re hangolt gitárral), funkciójuk szerint I. - V. - VI.m Tessék megfejteni az akkordbontásokat, a kíséret szólamait, a gitárszólókat. Előtte ajánlott a C-dúr/A-moll skála áttekintése a 17. bundig. -
válasz
Szten Márs
üzenetére
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Miért kéne, hogy vonzzon valakit a rockzene, ha gitározni akar - akármilyen szinten és majdan akármekkora közönség előtt akár? És, hogy akármekkora vonzereje legyen annak, amit csinál a hangszerrel, ha már ez a téma...
Na meg az otthon ülésnek sem (csak) a próbaterem az ellentéte.
-
Eastman
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Akkor az a menő, ha nem gitározol?
Erről azért meghallgatnám a kollégát... -
válasz
Eastman
üzenetére
De mivel manapság minden pattanásos tizenévesnek (akinek nem inge..) van gitárja, és még annak is akit nem vonz a rockzene, annyira nem ér semmit az egész. Jó gitárosokból is sok van, van tudás, de jó megjelenésű és színpadra termett zenész kevés van. Nekem van fél tucat gitáros ismerősöm, a fele otthon ülős, próbatermet életében nem látott

Szóval ez lehet megállta a helyét 15-20 éve. Vagy amikor Jolanát csempésztek az országba
-
Eastman
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Én másképp tudom...

Bal 1-en a két csónak azért elég danger.
-
-
Eastman
addikt
Helyes, helyes!

Csajok az utcátokban (suliban) tudják már, hogy gitározol? Valami lírait is meg kell tanulnod, meg vicceseket is. Óóó Szalmon Ella mit tettél velem - persze jó rockosan, Pocsolyába léptem, illetve van egy dal, a
"Nincs a faluban több, csak két hentes.
Mind a kettő lakása légymentes..." , -ezt majd előásom, ha komoly érdeklődő lesz rá.
No, az a lényeg, hogy a csajozásban nem kicsit segít a villanygitár, vagy a tábortűzi (nem tüzifa!) akusztikus. Nyárra gyúrj rá ezekre a dalokra is....őőő, arra figyelj, hogy ha becsajozol, a lány ne nyomjon le gitárba'.

-
sajtee
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Néha

Eastman: persze!
-
-
Eastman
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Szörényi - Utazás nálam elég sokat pörög.
Sajtee, BestOfRockFM-et ismered? [link] Online is adja.
...nem tudom, hogy meddig lesz. El szokott hangozni néhány főzéssel kapcsolatos négybetűs szó néhanap.

-
-
-
Bencsizy
csendes tag
Amúgy én vagyok az egyetlen, aki azokat hallgatja főként, akiket még gyerek korában megismert? Én azt a pár előadót követem (10-20 kb).
Mert gondolom pl aki itt idősebb, az pl a country korszakban nőtt fel, és főként azokat hallgatja. Az előbb felsorolt nevekből is csak 1-2-t ismerek.
Most is még inkább a régebbi, 8-10 éves számokat hallgatom, mint az újakat, nem tudom miért, de azok annyira a szívemhez nőttek, hogy vhogy nem tudok át állni az új dolgokra...

Most unokatesóm pasiját tanitgatom gitáron, egyelőre úgy, hogy tanítok neki egy-két új dolgot, és utána megy az "ő nyomja a basszust egy húron, én meg játszok rendesen" játék pc mellett.
Így nem megy el a kedve sose, mert ugye taul újat is, de utána szórakozik is.
Most pl ezt játszottuk, nem tudom, hogy ez mennyire számít metálnak, de neki is nagyon bejön, ő főként metált hallgat, meg alternatívot...
http://www.youtube.com/watch?v=g81L_--RZ94&feature=relatedJó kis fülbemászó dal
Csak kár, hogy ilyen rövid.Élőben jobban üt, mert ott kijön a dobosuk "énekelni", a tömeg meg nyomja vele együtt

http://www.youtube.com/watch?v=vP4nFVwATCE -
izomhod
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
király, paksi endre károg benne

ja olvastam, hogy az ossian egy 22éves dobossal nyomja
szombaton láttam a ricsét, nagyok voltak, poénra vették a bulit ahogy kell, feró nagyon ott volt
bár a gitáros nem nyőgözött le, a buli 10ből simán 9es volt -
-
izomhod
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
nem ismerem az acceptet, de 15éve sítáborban az egyik srácnak a hátizsákjára rá volt írva tollal hogy pro pain meg accept, ezért ütötte meg a szememet
akkor ismertem meg kölyökkoromban az actiont, meg a body countot is

-
-
izomhod
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
a hammerben olvastam, hogy nemsoká jön az accept ide is
hát nem fennhagytam az újságot a repülőn?!
-
sajtee
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Megijedtem, hogy csak én vagyok ilyen műveletlen

Egy-két név persze ismerős, de sajnos legtöbbjüket nem ismerem. Talán túl fiatal vagyok, talán nem csak én nem ismerem őket.
Egyébként amint látom, szereted a country-t is. Ez jó, szeretem

Tegnap megnéztem a Forrast Gump-ot és eszembe jutott, hogy elkezdtem a Sweet Home Alabama-t is tanulni, aztán este jött az Iron Man és a végén a 'Sabbath-tól az Iron Man. izomhod segített benne, az eleje megy is, de az a
"9 - 10
11 - 12" nagyon hülyén hangzik. A Sweet Child 'O Mine-nal egész jól állok - az introjával
és a Sweet Dreams-szel is, gyakorolgatom az Iron Man-t, aztán csak lesz valami. Nehéz belekezdeni ebbe az akkord-témába 
-
válasz
Szten Márs
üzenetére
Bocs, én csak klasszikus zenében utazok Sabbath-Priest-Maiden-Accept-stb

-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Népcsoport, prédikáció? Ne zavarj össze.

Most ellőttem pár példát, de jobban szeretném csokorba rendezni. Csak vagy nincs épp rá időm, vagy nem tudom úgy megfogni ahogy akarom...
-
válasz
Szten Márs
üzenetére
Melyik népcsoportnak kívánsz prédikálni?

most megint tanulhatok neveket
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Amit nézettebb kereskedelmi csatornákon, ha nem is Magyarországon, de külföldön bőven adnak. Ilyen téren pl Brad Paisley, vagy Keith Urban bőven mainstream, akikről írtam. Ugyanakkor ha azt mondom, hogy Kaori Muraji, akkor olyat mondok, aki talán kevésbé mainstream, ha azt mondom, hogy Ludovico Einaudi, vagy Lucia Micarelli, ilyesmi a kevésbé mainstream. Pedig ez mindhárom nagy név, igencsak nagy név, főleg a középső és mégsem mainstream. De vannak nagyon más vizek, nagyon kis nevekkel, ahol nem is az a lényeg, hogy mekkora a név,v agy név egyáltalán, mégis zseni. Kina Grannis mondjuk. Igen, nagyon más víz, mint az eddigiek.
Vagy azért valahol ismert nevek, de bőven nem annyira ismertek. Per-Olov Kindgren. Dax Johnson.De lehet visszaevezni más vizekre. Zaz. Már kanyarodunk mainstreambe, de talán még nem érjük el. Határvonal.
Ebből a pár linkből talán már leszűrhető, hogy miért is mondom, hogy nagyon más a zenei ízlésem, mint az itt jelenlévők többségének.

És a linkelt Ludovico Einaudi-t majdnem betettem példának, hogy mi is nekem a relax. Aztán rájöttem, hogy tökhülye vagyok, mert köze nincs a relaxhoz. Annyi feszültség van benne, annyi energia, szétveti az egészet. Szóval nem, arra sem épp a relax szó jó.

-
sajtee
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Értem én, de.. nem tudom, valahogy olyan.. Hát, jó

-
válasz
Szten Márs
üzenetére
Mi neked a mainstream?
-
Szten Márs
nagyúr
Pont ezért akarok cikket, vagy sokkalta inkább cikkeket írni. Volt már egy sorozatom, amiben bemutattam néhány mainstreamhez közelebb álló figurát egyetlen stílusból. Most hasonlót akarnék, csak igen erősen máshogy, ezen kívül nem egy stílusból és többnyire kevésbé mainstreamből, néha meg jóóóóval kevésbé mainstreamből.

-
-
sajtee
őstag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Vagyis? Én mindenre nyitott vagyok

-
Szten Márs
nagyúr
/hangos gondolkodás mód on/
Hmmm, elképesztően más a zenei ízlésem, mint az itteni topiclakók nagy részének

/random level increasing/
Azt hiszem, írnom kéne egy cikket.

/hangos gondolkodás mód off/
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Arc Raiders
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - Ryzen7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad 8 32GB Wifi Space Grey Színben 6 Hónap Jótállással
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Se a ritmus, se a lefogások, se semmi nem volt náluk rendben. Nem tudtam játszani, mert mindig előbb vagy később váltott, vagy mellé nyúlt mindig... Pedig aztán már kb 2 éve játszott, a másik meg 5 éve, de annál csak a "fogom az egy húrt, azt darálom az egy hangot, mert ez a hardcore" ment.
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)