Hirdetés
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sza.sa
tag
válasz
Goose-T #56792 üzenetére
Annyit még én is hozzátennék, hogy egy jól beállított és kényelmes gitár nagyságrendekkel megkönnyíti a tanulást. Anno a Squier Stratom nem járt hangszerésznél, én tekergettem csak, de nem állt rá a kezem igazán. Persze sokkal jobb volt mint előtte az nylon húrosom
Cort M600-ra lecserélve már kényelmesebb volt nekem a nyaka, de igazán akkor lett jó, mikor a guitar.clinic-ben kapott egy teljes beállítást. A húrnyomás nagyon finom lett.
De miután kipróbáltam egy PRS, ott jött az érzés, hogy ez még egy fokkal jobb, kényelmesebb, nekem. Nem is nyugodtam addig, amíg le nem cseréltem. Azóta meg is van a PRS kattanásomDe szerintem a 300 alatti kategóriában is lehet találni gitárokat, amivel lehet napi szinten jókat gitározni, vagy akár koncertezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest