- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bini
tag
válasz
eziskamu #1361 üzenetére
Most igy hirtelen nem tom h mi van bekapcsolva, F8-as bios van fenn, de volt vmi CPU enhanced és ott 3 dolgot lehetett kiválasztani standard,turbo,extrém , én turbora állitottam igy azt vettem észre h az everestven a memoria teszteknél több pontot kaptam.
A CIE meg az EIST ugy emléxem ki van kapcsolva, az már alapból ki volt kapcsolva mert Acor-kollegátol vettem a lapot itt a ph-n(köszönet lrte neki), amikor összeraktuk a gépet és beléptem a biosba 8x400 volt állitva meg minden a tunigra volt beállitva.A fesz ingadozás az nem a droppolástol van? Többet majd othonrol tudok irni, amikor ujraktam a win-t problémám lett a nettel vmiért nem volt, majd szolgáltatot megkérdem mi a hézag, Már alig várom h vége legyen a Zh-hétnek és haza menjek tuningolni
Elvileg akitöl vettem a procit (wagi) ö igy használta : (rem müxik a link) [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingstone KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, AM5, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- 27% számlával! MSI PRO Z690-A DDR4 Alaplap
- ELKELT! FOXRA VÁR!!I ASrock B460 Steel Legend LGA1200
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest