- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Vaku topic
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
válasz
darál0w #4094 üzenetére
sztem ez így normális, így van tervezve.
A P/G31 akármennyire is jó, egy alsó kategóriás cucc, és jellemzően ezt a userek nem állíthatják meg figyelgetik, egyszer megveszik, használják és kész. Ha baj lenne a NB "izzása", akkor kapott volna egy nagyobb bordát szerintem. Ezért tojok rája.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
zoo8800 #4091 üzenetére
lehet lekapom és kenek még alá, bár tegnap már nem volt forro
veron még mindig semmi
de akkor azt mondjátok meg nekem, h mitől ilyen "magas" alapbol a hő.
NB borda langyos, gépben 4 venti. ha alapon van 38fok, terhelve 44. 1,29V alapon 44 terhelve 60 környékén.
vagy ez lenne a normális?
-
Veron
addikt
-
darál0w
Jómunkásember
NB borda alatt mi van?
mármint csak simán a laprol veszi át a hőt vagy van vmi paszta alatta?
btw, most megfogtam és langyos. szal lehűti ez a kis 4*4es venti
de procchő maradt ua.
-
John D'oh
aktív tag
-
bim
veterán
na megvan a motyó.
G31M S2C és E5200. Ramot csak probaképpen tettem bele és rendszert kellene telepítenem de lusta vagyok ma már bármit is tenni...inkább vissza tettem a nagy gépbe a memokat. amugy egy laza 12,5x266-ot toltam be neki és azzal simán elindult normal procifeszen. nyilván ez nem kitesztelt adat mert megszakítottam a telepítést.
be kell szereznem a saját végleges memóit addig itt fog állni egy kupacban az asztalon.
majd jövök eredményekkel. remélem hétvégén... -
zoo8800
veterán
Nekem méénem megy
Egyik megy, másik nem. Persze, hogy az enyém nem -
darál0w
Jómunkásember
válasz
birozoli7800 #4060 üzenetére
tv tuner. minek az nekem
ha nagyobb baj nem lehet hát megnézem. minnyá kiderül milyen a cseresznye zoo
-
darál0w
Jómunkásember
mi lenne ha pci frekit nem 100on hanem 110en fixálnám huzamosabb időre?
-
zoo8800
veterán
-
lajafix
addikt
válasz
zoo8800 #4025 üzenetére
viszi a 400as fsb-t az e1200, csak kell hozzá egy p35ös lap persze itt van pár példa. Ez az eladó 415 FSBt ért el a procijával.
8x340 pedig hidd el mindenre elég.
már csak 8x325ön hajtom, 8x375ön is megy a g31em - 110es pcie-vel. Csak felesleges a 2600XThez ekkora órajel. És a játékok is 1440x900ban mennek nálam - persze nem maxon de ez a vga limitje, nem a processzoré.
-
John D'oh
aktív tag
válasz
zoo8800 #4038 üzenetére
Rev 1.1 van a lapra írva (bár a cpu-z 1.0)-t ír, és az F9-es BIOS-t használom.
Szerintetek akkor nyomassam nyugodtan a 412-t ? Alapból csak passzív hűtés van lapon.
Az biztos nem fordulhat elő, hogy valamilyen módon partizánkodik a lap és 100 Mhz feletti PCI-E értéket használ annak ellenére, hogy BIOS-ban és Easy Tunerben is 100 van megadva, ugye ? Nem szeretném hazavágni, az új 4830-amat
Totál nyugodtan tuningoltam eddig, abban a tudatban, hogy teljesen normális amit elértem, erre kiderül ez...ahhhh -
John D'oh
aktív tag
Valaki segítsen nekem megérteni, hogy mi "baja" van a GA-G31M-S2L típusú lapomnak. Legtöbb hozzászólásban azt olvasom, hogy 340 FSB a max, ehhez képest nálam vígan elment kb 4 órán át (amikor is megállítottam) az Orthos 9 x 412-es értéken az E8400-ammal.
A gép úgy 420-425 között válik instabillá. (Alacsony szorzóval is, szóval tényleg a FSB a szűk keresztmetszet.)
És most jön a lényeg a BIOS-ban 100 Mhz-es freki van megadva a PCI-E-nél, nem pedig auto, ami esetleg magyarázná a dolgot. Érdekesség, hogy BIOS-os beállításokkal max 370-375-ig jutok, de azEasy Tuner 5 Pro használatával (szintén 100 Mhz a PCI-E beállítás) meg sem kottyan a 412.Most ennyire jó lapot fogtam ki tényleg, vagy inkább ne kísértsem a sorsot, és nagyon hamar álljak le a 340 feletti értékekkel
Szerintetek ? -
tlac
nagyúr
sajnos inkább 3-szorosa
mondjuk amíg csak 1 vinyót teszel bele, meg videokártyát sem használsz, addig az a kis giga sem fogyaszt sokat, jó táppal
bár gondolom inkább még egy gépre van szükséged, mert a fogyasztást a quad-os, 4870-es gépen is lehetne jócskán csökkenteni
van fogyasztásmérőd? -
Veron
addikt
Hi!
Nem tudjátok mitől lehet az, hogy rákötöttem a HDD és POWER LED-eket -amik ugyanebben a házban, másik lappal funkcionáltak- a lapra (EP31-DS3L rev2.1) és nem világítanak? A PC speaker, a POWER és RESET gombok hibátlanok, csak a LED-ek nem csinálnak semmit.
Hallottatok már ilyesmit, van ötletetek?
Kösz! -
tlac
nagyúr
akkor inkább ezt a lapot nézegesd
belerakod egy itx-es mini tápos házba, és idle 40W-ot fog fogyasztani a gépaz inteles igp nem jó játékra
-
bim
veterán
válasz
birozoli7800 #4013 üzenetére
kicsit keveslem az L2 méretét..
persze biztosan elég lenne arra is amire tervezem használni ezt a gépet. -
bim
veterán
-
bim
veterán
G31-es lapok milyen fsb-t bírnak stabilan? sima 2 magos E6550 menne benne (talán). 450 esélyes?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Könyvajánló
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HyperX 16GB KIT DDR4 3333MHz CL16 Predator
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest