- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
teljesen jogos amit mondasz. természetesen anno vittem vissza a ram+lap+proc triót hogy nem gömbölyű, de ahol a gépet vettem elintézték annyival hogy a ram a gond.
sajnos a gond azóta is megvan és mint írtam relatív ritkán (nekem gyakran kb 2 naponta) fagy a gép terhelés nélkül. namost a komplett gépet nem szívesen vinném be mindenféle cserefélelmeim miatt (sajna ez nem svájc ahol ez bennem fel sem merül) ezért dobtam fel itt elég sok infót hogy hátha valaki találkozott hasonlóval és meg tudja mondani hogy ez proc vagy lap gond (mert a ramok nekem már nem igazán gyanúsak mint írtam ez a 3.ik pár a gépben, és a ramteszt fagyott le miközben a gép nem) havernak nemrég óta van hasonló gépe a procit kölcsön akarom kérni és akkor már csak a lap lehet elvileg a hunyó..... (hangsúlyoznám hogy elvileg) de kezdek azon is filózni hogy valami ismerettséget kell egy számtek szervízben valahogy felhajtanom............... -
Blaze71
őstag
Csak annyit jegyeznék meg, hogy az Athlon-II 620-ban megy az L3 is. Még kézzel fogható tapasztalatom nincs vele kapcsolatban, de 3DMark kb 10-15%-al több pontot ad rá, mint L3 nélkül.
Az Athlon-II és a 785-ös totyikokban majd még beszámolok részletesebben az eredményekről.
-
Cadal
őstag
Ez igy rendben is van, arra gondoltam, mivel már előfordult olyan eset hogy nem megfelelő biost akart valaki feltelepíteni. Még egy olyan kérdésem lenne, mivel írtad "még az előző beállításaimat is visszatölti" hogy nyomsz-e egy "load default" beállítást, ahogy azt a gyártó is ajánlja (Please remember to "Load Optimize Defaults" (in the BIOS Setup) after updating new BIOS)?
esetleg próbáld meg a gyártó honlapjáról letölteni a @ bios nevű progit, hátha van belőle frissebb verzió.(bár ha jól emlékszem, van beépített upgrade funkció)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged