Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
AHogy Ayg0 írta, az, hogy felesleges két kártyát beletenni. Olvasd el a crosfire de okosan cikket itt a prohardveren. Ha nem 16X sebességű mindkét slot, akkor a kát kártya kb 50% pluszt fog adni, az egyhez képest. Míg ha mindkettő tudja a 16X sebességet, akkor gyakorlatilag dupla lesz a tempó is.
-
Ger_man
senior tag
Hát 1066Mhz-en, az auto beállítás nem CL5re rakja alapból... 5-7-7-18-ra, és ennek biz kellne tudni a 5-5-5-15-öt!
A többit hagytam úgy ahogy ő beálltotta, bár az igaz hogy ezen a 5-7-7-18on nem néztem, de pl 5-5-5-18on igen. Mindezt az ajánlott 2.2V-on is megpróbáltam.
Esetleg az nem lehet hogy egy bios frissítés megoldja, mert az első verzió van rajta, mivel most vettem a lapot...
-
werszomjas
addikt
Köszi, de sajnos Blaze71 kollega jól mondja, a lapok bizony válogatósak, ezért érdekelne, hogy ki milyen rammal hajtja a GA-MA770T-UD3P lapot.
Nekem mindeképpen stabilan kéne hogy menjen.Corsairt szeretem, szimpatikus is nagyon ez az általad is említett ram, de ha nem megy, akkor nem.
Szóval az UD3P tulajdonosok nyilatkozzanak légyszi -
Blaze71
őstag
Nem illik ebbe a topikba, de Gigabyte lapban a PQI DDR2 800 MHz-es memória meg sem moccan, bár felismeri. Ugyan az a modul, nem ugyan az a típus, konkrétan az a memória hibátlanul megy már két éve egy MSI lapban. A Gigabyte lapban 2,0 V-on sem volt hajlandó elindulni, rögtön Post alatt kifagyott.
-
berik
csendes tag
Nem azt írtam hogy fölösleges hanem hogy nem hiányolom.Szerintem árérték arányban ez a processzor a jobb. Természetesen ha megtehetném én is egyből phenom II x4-et vettem volna. De hát nálam az ár is számít.Nem igazán emlékszem hogy bármikor is lehetett volna ekkora teljesítményt venni ennyi pénzért.
-
04ahgy
nagyúr
Köszönöm.
Polarx: Kockázás oka lehet: VGA, lap, táp, RAM, CPU és helytelen beállítás. Tehát nem feltétlenül RAM.
Intel (LGA775) rendszereknél például a CPU és a PCIe clock skew értéket kell több esetben 700mV (default)-ról 80-900mV-ra átállítani. Azt sem mindegyik kártyával. BIOS frissítés ezt nem teszi helyre!
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (új, bontatlan) Kingston 8GB 16GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- ASUS TUF GAMING B760M-BTF WIFI D4 (Wifis DDR4 alaplap)
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- 27% számlával! MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- 27% számlával! GIGABYTE B560 AORUS PRO AX Alaplap
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Fotó állvány eladó
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest