Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
Dead_slow #1494 üzenetére
Nem értem. Nekem azonnal megcsinálta az F4 BIOS file felmásolása után. Hogyan csináltátok? Letöltöttétek a BIOS file-t, kicsomagoltátok az üres pendrive-ra és ezután csatlakoztattátok a géphez, majd el, vagy újraindítottátok és Q-Flash-nek megfelelő billentyű megnyomására feljött a menü, stb... Ott kiválasztottátok a BIOS file-t és elindítottátok. Ennyi.... Elsőre megvolt, miután már szívtam egy kicsit, mert elfelejtettem FAT16-ra formázni a pendrive-ot.
-
Ayg0
senior tag
válasz
Dead_slow #811 üzenetére
f2c-vel, de ott a hsz kereső és nem ártana használni... így, hogy nem elérhető a ruszki ftp-n megosztott könyvtárak tartalma, az én tapasztalataim nem sokat segítenek rajtad, ugyanis 770t-m van. bár közben beugrott, hogy Tomate fórumtársnak is olyan deszkája van, mint a tied és beta biosokat keresett anno, aminek nyoma maradt a topikban, ergo újfent a kereső használatára bíztatlak...
ha most vennék ddr3-mat, a megszerzett tapasztalatok birtokában gyárilag 1333mhz@cl7 2x2gb memót választanék, mert ebből az időzítésből még jó eséllyel faraghatok. Cadal fórumtárs készített néhány összehasonlító screen-t (valahol a 200. és a 400. hsz között linkelte) és a benchek kivételével nincs vagy csak alig van érzékelhető különbség ddr3-1600 és ddr3-1333 között (legalábbis amd vonalon).
-
Ayg0
senior tag
válasz
Dead_slow #808 üzenetére
a zöld címkéssel pedig jól kellene mennie, bár nekem se kész, hanem csak beta verzióval működött úgy ahogy kell. ajánlanám a giga orosz ftp-jét, hogy ott nézz szét, de manapság valamiért nem tekinthető meg a könyvátrak tartalma, ergo csak akkor tudsz letölteni, ismered a file pontos nevét is...
1600@cl6? mekkora fesszel?
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Dead_slow #786 üzenetére
előfordulhat hogy félremér, de nem valószinű.
némi plusz feszre hajlamos így bemelegedni.próbáld meg hogy leszeded a hűtés tetejéről azt a kék kis lemezkét (mind a kettőt) a Gigabyte felirattal. ilyen fehér ragacs tartja csak, ha csavarhúzóval óvatosan alányúlsz akkor le lehet operálni pillanatok alatt.
sajna a hűtés rovására megy ez a kis "dizájn"-lemezke, de ha leszeded sokat javít a hűtésen, amíg ott van csak felfogja a légáramlatot. -
Cadal
őstag
válasz
Dead_slow #780 üzenetére
Igen, blend testnél is magra írja a hibát. Ha ezt tapasztalod, tolj egy kis feszt a ramoknak. Vagy próbáld ki, hogy ha sima small FFT tesztet indítasz, akkor is jelentkezik-e a hiba.
#771 zoleecool: Akkor más nem kellett hozzá, csak a CPU NB ViD feszültségét emelni? Már csak azért kérdezem, hátha valaki okul belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vicces képek
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- DOOM - The Dark Ages
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓ MONITOROK
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest