- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Videós, mozgóképes topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
2133MHz-et soha nem fogsz elérni Phenom II procival, hivatalosan csak 1333-at támogat, jó esetben el lehet menni kb. 1750-ig, aztán vége a mókának, bár RAM tuningnak úgy sincs sok értelme (kivéve ha spéci alkalmazásokat használsz amik igénylik de játékoknál nem fogod megérezni), elég visszavenni az időzítéseket amennyire lehet. Inkább a procit tuningold, közben meg oszd vissza a RAM-okat, akkor nem kavar be...
-
Gerisz
addikt
Nekem is ezt csinálta eddig. 1600 fölött egy Mhz-el sem ment már, bármit próbáltam.
Feltettem az "újabb" csak tesztelés alatt álló Bios-t amit Zoli-206 tett közkinccsé és azzal javult valamennyire. Majd a végső remélhetőleg még jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest