Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
válasz
FoRTReSS #4255 üzenetére
Amit még megpróbálhatnál az az, hogy adsz a CPU NB VID-.nek + feszt. Úgy hogy 1,2 - 1,25V-ot kapjon. Magának a ramnak (mivel a gyári érték 1,65V) én 1,7V-nál nem adnék többet. Ha annyival sem stabil, akkor nem a feszültséggel van gond. Próbáld meg úgy tesztelni a rendszert, hogy a proci ne egyen húzva. Így kizárható, hogy ha hibázik, akkor az a ram miatt van. Amúgy a legjobb módszer a ramok tesztelésére egy memtest lenne. Kiírod egy újraírható lemezre/USB-re és simán arról boot-olsz. Így csak a ram lesz tesztelve.
A bios-ok oda - vissza feltelepíthetőek. Nem számít a sorrend. Megjegyzem nekem az F10 vált be a legjobban, az azután érkezettekkel csak szívtam memória terén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest