- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Juh héj!

Megy a gépem, igaz, még csak xp-t raktam fel. Sajna, win7-hez nem találok megfelelő drivereket egyenlőre (creative hangkari, a nyavajások már nem támogatják). Így ezt kicsit később rakom fel. Teszt még nem nagyon volt. CnQ nem megy szerintem, legalábbis, manuálisan beállítva a cpu szorzót fixre. Játékkal már csak holnap fogom tesztelni.
Addig meg vissza rakom autóra a cpu-t (úgy 800 mhz loaded). 
Bár, megszenvedtem az össze rakással. Pl negatívum, hogy fan konnektor mind csak elől van, hátul nincsen, ezért nem is tudtam berakni a hátsó ventit, kénytelen voltam egy sokkal zajosabb, 8cm-st a 12-s helyett.
Az északi híd melegszik, mint atom. 
Új hozzászólás Aktív témák
- s 775, s1156, s1366, s1155, s1150, s1151, s2011, s1200, s1700 , s1851 notebook alaplapok, bontás
- MSI Pro H610M-E DDR4 alaplap
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Addig meg vissza rakom autóra a cpu-t (úgy 800 mhz loaded). 
Az északi híd melegszik, mint atom.