Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Allien veterán Juh héj!  
 Megy a gépem, igaz, még csak xp-t raktam fel. Sajna, win7-hez nem találok megfelelő drivereket egyenlőre (creative hangkari, a nyavajások már nem támogatják). Így ezt kicsit később rakom fel. Teszt még nem nagyon volt. CnQ nem megy szerintem, legalábbis, manuálisan beállítva a cpu szorzót fixre. Játékkal már csak holnap fogom tesztelni. Addig meg vissza rakom autóra a cpu-t (úgy 800 mhz loaded). Addig meg vissza rakom autóra a cpu-t (úgy 800 mhz loaded). 
 Bár, megszenvedtem az össze rakással. Pl negatívum, hogy fan konnektor mind csak elől van, hátul nincsen, ezért nem is tudtam berakni a hátsó ventit, kénytelen voltam egy sokkal zajosabb, 8cm-st a 12-s helyett. Az északi híd melegszik, mint atom. Az északi híd melegszik, mint atom. 
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Path of Exile (ARPG)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Bluetooth hangszórók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASRock Z87 Extreme6 LGA 1150 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Addig meg vissza rakom autóra a cpu-t (úgy 800 mhz loaded).
 Addig meg vissza rakom autóra a cpu-t (úgy 800 mhz loaded). 
 Az északi híd melegszik, mint atom.
 Az északi híd melegszik, mint atom.