- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
kicsit túl alapos vagy én arra gondoltam csak hogy ilyen proc ilyen ram. viszont nem mind1 hogy nagy tuningmániás vagy, vagy téged az nem is érdekel. ez fontos szempont! ha nem izgat akkor sztem simán megveheted, de a ram kompatibilitással adódhatnak nehézségek. ezt kalkuláld bele más gondod nem hinném hogy lenne vele.(nézd meg a támogatott ramok listáját)
igazából ennél újabb AMD platform nincs de sztem 1.5 év múlva úgyis lesz.......(ennyit a későbbi fejlesztésről, bár egy x4 belemegy akkor is)
az alaplap nem fogja gátolni hogy fullon menjenek a játékok. az én véleményem (ami lehet akár marhaság is) hogy asus vagy gigabyte a többit meg sem nézem......hja nem tom anyagilag hogyan állsz de hosszabb távra lehet elgondolkodnék 4 gb ramban, ha van rá módod, és a tápodat sem ismerem,viszont egy gyenge minőségű táp sok bosszúságot okozhat
Új hozzászólás Aktív témák
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- iPhone topik
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Mozilla Firefox
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest