Új hozzászólás Aktív témák
-
punk17
aktív tag
válasz
Sweet Lou 6 #498 üzenetére
Már kipróbáltam az F3, F4-es bios képességeit de nem jobbak sőt F3 még rosszabb is.
Blaze71:
A ramjaim így stabilak nem kell neki plusz fesz. Persze mikor megemeltem az EC-t vissza osztottam őket gyári beállításokra. Szóval tuti nem a ram hibázik.Az AMD 770-es chipes lapod jobban bírja a tuningot? Csak mert van egy érzésem hogy ez a lap se fogja kibírni nálam és gondolkozok egy új lapon. Mert az 5. lapom nem ez lesz az biztos
.
-
Blaze71
őstag
Próbálnál agy ASUS M2N lapban tuningolni.
Menne is az 5200+ vagy 2800 MHz-et rendes feszemelés mellett.
Egyébként szerintem a kisebb procikat jobban lehet húzni. Nekem 290-es EC-től kezd fagyni, igaz akkor már egy gyorsabb egérmozdítástól is.
Próbáld meg 2,1 V mellett, mert azt még bírja a Kingmax is. Többre nem mernék megesküdni.
-
Sweet Lou 6
addikt
Hát az szívás. Nálam meg pont fordítva van, a proci még csak-csak menne, de a rohadt ramok sehogy se bírják...csakhogy lásd a konklúziót:
a tieid 2volton mennek 860mhz 4-4-4-12
enyémeim 2,15 volton mennek kb. 750mhz 4-4-4-12
Esetleg még régebbi biosokkal megpróbálhatod, hátha ebből az újból a phenom2 támogatás miatt kispórolták a tuningot, de ez már elég időigényes munka. -
punk17
aktív tag
válasz
szaszapi #496 üzenetére
Hát nekem az előző lappal jobban ment a tuning, igaz akkor 4800+ volt most meg 5200+. De szerintem a lap nem bírja mert most adtam 1,45V a procinak és így se volt stabil. 2 perc után eldobta magát. Hiába adtam a lapnak +0,05V semmit nem jelentet. A rammal nem lehet baj mert most 860Mhz futnak 4-4-4-12 időzítéésel 2V mellett.
Egyre jobban utálam ezt a Gigabyte nevezetű fostalicskát
.
-
GgG91
tag
válasz
Sweet Lou 6 #494 üzenetére
Nemsokára hazaérek suliból és adok akkor mindennek egy kis feszt vagy sokat és majd kiderül mennyire stabil.
-
punk17
aktív tag
Hát nem értem én ezt a lapot. Adtam a procinak 1,4V, az EC 238, ram visszaosztva 5-5-5-18-ra, 667-re és egyszerűen nem stabil. Pedig nem is melegszik. A chipsetnek ti mennyit adtatok pluszba?
-
GgG91
tag
válasz
Sweet Lou 6 #490 üzenetére
Holnap próbálom megpróbálom majd az fsb-t följebb küszködni.
De azé valaki segíthetne mit tegyek hogy tovább vigye...(adtam már a chip-nek feszt egy kicsit többet mint az eredeti de nem segített) -
GgG91
tag
1.4v
-
GgG91
tag
nekem ennyi sikerült: [VALID]
De 246 fsb fölött már nem stabil valaki megoldást tud erre a gondra
(nekem 43 fokos a chipset mert eléraktam egy 12cm-es slient ventit(800RPM)) -
Blaze71
őstag
Szerintem egy 5200+ procinak mennie kell legalább 250 EC-t, ami ugye már 3375 MHz lenne. Adj alapból 1,4 V-ot a procinak, semmi baja nem lesz tőle. Ha nagyon melegszik, akkor esetleg 1,375 V-ot, de azt bírnia kell. A memóriának meg nyugodtan adhatsz 2,0 V-ot, de mehet akár 2,1 V-on is. Ha 800 MHz-es a memóriád, akkor tedd vissza 667-re, ha pedig 667 MHz-es, akkor 533-ra. Elvileg a memória miatt nem bírja, mert nálam ennyivel ment a 4000+:
-
lazlo8
tag
sajnos ujra kellett telepítenem a gépemet
és mikor probáltam feltelepíteni a cd.ről a drivereket a következőt nem sikerült felinstallálnom
realtek card reader driver (a telepítő azt irta a méretére hogy 0 kb) 5x végigment hogy 100x aztán lelőttem..
realtek honlapján csak ilyen hd audio drivereket találtam nincs ötletetek hol találhatnám meg a drivert hogy működjon az 5.in1 kártyaleolvasóm? -
Sweet Lou 6
addikt
Nekem 1,4-1,45 cpu volt körül megvolt a 3,2-3,3 Ghz (4800+-al), de nem volt stabil orthos alatt... Esetleg próbálj meg a chipsetnek is adni egy kis feszt, ossz vissza mindent (ram, ht), azzal a prockóval simán mennie kell a 3,2 Ghz-nek, de ha nem lenne elég az alap, 1,45-ig bátran adhatod a cpu-nak a feszt.
-
punk17
aktív tag
Valakinek sikerült ezzel a lappal 3 Ghz fölé tolni a procit? Mert én ha megfeszülök se megy 3,1-3,2 Ghz re fel pedig a 3 Ghz-t viszi a proci 1,325 V-al. Van valami ötletetek? CPU-z ( Mikor próbáltam feljebb tornászni persze vissza vettem a Ht szorzót 4x és a ramokat is alapra raktam, vissza 667re és 5-5-5-18 időzítésekre.)
-
Blaze71
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #481 üzenetére
Igen, az F5-ös Bios már támogatja. De nem biztos, hogy egyértelműen megéri váltani rá.
-
Sweet Lou 6
addikt
Frissült a CPU Support a 7750 BE-vel
-
Blaze71
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #479 üzenetére
Ez az egyik, hogy a fenének sincs kedve kiszedni. Nekem meg ráadásul szar a szemem és az alaplapi csatikat alig tudom a helyére rakni. Ilyenekre gondolok, mint a Power, Reset, HDD és Power LED, előlapi USB és hang. Nem látom, hogy hová rakom, mert nem tudok egyszerre világítani a zseblámpával, meg tapogatni az ujjaimmal és a harmadik kezemmel meg a csatit igazítani.
A másik, meg félek, hogy azokat a hülye rögzítőket, amiket fenről lenyomni, alulról meg összenyomni kell, hogy kijöjjön, még a végén eltöröm. Két AsRock lapról, amiket már a biztosító kifizetett, már leszedtem próbából, hogy mennyire jön könnyen. Na, akkor döntöttem úgy, hogy marad a helyén.
-
Blaze71
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #477 üzenetére
Nem nagyon merek neki többet adni, mert egyszer kapott bőven és negyed óra kellett, míre annyira visszahült, hogy újra be lehetett kapcsolni.
Azt hittem, hogy elérkezett a gariztatás ideje, de megusztam.
Azóta kissé óvatosabb vagyok.
Ja, köszi. Igyekszem rendben tartani a cuccot. Jó, ha elég levenni az oldalát és hozzáférek mindenhez. Nem kell előtte széthúzni az egészet. Találkoztam már olyan géppel, ahol egyszerűbb volt kivenni a tápot, mint a kábelokat széthúzni, hogy tudjak benne IDE kábelt cserélni.
Közben megnéztem a hőfokot, most 4 és fél óra üzem után 49°, de bár húzva van, de terhelve nincs, annyira nem mérvadó az érték. Viszont meleg van a szobában, a két winyó is 32° és 35°, a proci magok meg 45° és 52°. Csessze meg, a másik gépben lévő 4200+-os procinál max 3° eltérés szokott lenni, ezzel meg nem tudok mit kezdeni, sokszor van 10° eltérés is, pedig a pasztázás jó. A NB hűtőt még nem szedtem le, mert nem akarom eröltetni a felfogatást. Még a végén eltöröm, aztán ha túlhuzom a lapot, annyi a gariztatásnak.
-
-
Blaze71
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #475 üzenetére
-
Blaze71
őstag
Kicsit szórakoztam még a cuccal és úgy néz ki, hogy ha a memóriát 667 MHz-re osztom vissza, akkor nagyjából itt a vége:
Viszont itt már nem stabil, terhelve rögtön kékhalál. Már az Everest memteszt sem fut le, így ez csak egy próba, hogy a 4000+ igenis megy 3 GHz fölött.
Majd ha lesz kedvem és időm, visszaosztom a memóriát 533 MHz-re és megnézem akkor mennyi a vége.
-
Blaze71
őstag
Hátha érdekel valakit, ezért teszek fel egy Everest memtesztet. Ez 4x512 MB DDR2 800 MHz-es Kingmax Ram 667-re visszaosztva. Elvileg ezeket nem nagyon lehet húzni, ami feszemelés nélkül nekem sem sikerült. 2,05 V-on viszont elindulnak felfelé. A lényeg, hogy Athlon64 X2 4000+ procival alapon 700 MHz-en megy, feszemeléssel meg pillanatnyilag 773 MHz-en egyenlőre stabil.
-
Blaze71
őstag
A gyakorlatban mindegy, hogy 4x512 MB, vagy 2x1GB. Most nekem 4x512 MB van benne, mert a másik gépbe tettem a 4x1 GB-ot és toltam rá egy 64 bites Vistát. Csak annyi a különbség, hogy az 1 GB-os modulokkal a memória visszaosztása nélkül is lehet húzni benne a procit, míg az 512 MB-os modulokkal csak akkor, ha visszaosztom. Ez viszont már nem a lap hibája, hanem a memóriáim ilyenek.
-
Killing
addikt
Ez a lap Triple chanellben kezeli a memókat (persze ugyan olyanokat)?
És négyet hogy kezel? -
Blaze71
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #466 üzenetére
OK, köszi. Majd leszedem és megpróbálom. Bár annyira nem izgat a dolog, mert megy rendesen a gép. Se fagyás, se semmi gond, csak nem tetszik, hogy nincs minden a helyén. Ez olyan státusz dolog. Nehogymár az én gépemen ne menjen rendesen valami....
Audi100td! Az más...
-
Sweet Lou 6
addikt
A giga oldalán 1éves driverek vannak fenn (nem mintha sűrűn frissítené az nvidia
), de amiket láttam ott, azoknál biztos vannak újabbak
Szerintem szedd le azt ami most fenn van és próbáld meg ezek közül az egyikkel: XP 32bit vagy Vista 32bitJa, én se tudom mit csinál az SMBus...
-
Blaze71
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #464 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy nem tudok driver verziót, de 14.-én szedtem le a legfrissebbet a Gigabyte oldaláról és azzal is bedobja a törülközőt. Pontosan mit is csinálna az SMBus?
-
Blaze71
őstag
Én ezt nem értem. Én csak feltoltam a Vistát és van S.M.A.R.T., pedig nem vacakoltam semmivel. Viszont Vista alatt olyan gondom van, hogy az SMBus telepítése után nem indul a rendszer. A Vista betöltés alatt bedobja a kékhalált és csak úgy tudom életre kelteni, ha csökkentett módban leszedem a drivert. Egyrészt pontosan nem is tudom, hogy mi az az SMBus, másrészt viszont idegesít, hogy minden megy szépen, csak ez az egy nem akar. Megnéztem XP alatt, ott rendben feltelepül és nem is fagy meg. Megnéztem a másik gépemet, amiben szintén Gigabyte lap van, csak más típus és azon rendben van Vista alatt is az SMBus.
-
-
Pyzoo
aktív tag
Szia!
Nem jár floppy a laphoz, ellenben fent van a weboldalon.
AHCI XP
AHCI Vista
ezek 32 bit-es változatok.Ha szeretnéd hogy Vista alatt legyen SMART illetve hőfok kijelzése a vinyódnak, akkor le kell szedned az XP-s 15.17-es nforce chipset drivert és abbol manuálisan kell telepítened a sata controllert vista alatt. Egészen pontosan kicsomagolod a drivert és az eszközkezelőben a Sata Nforce controller driver frissítésnél megadod a mappát ahová kicsomiztad azon belül pedig ezt: \IDE\WinXP\sata_ide\. Ezután restart majd felrakhatod a legújjab 15.23-as Vista drivert de amikor megkérdezi akkor szedd ki a pipát az ide illesztőprogram összetevők elöl.
-
vepe
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #458 üzenetére
te kaptál hozzá sata floppy drivert?
-
Blaze71
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #458 üzenetére
Sokkal gyorsab ncq-val, mert képes egy fordulat alatt sávot váltani. Nem a másolási sebességen lehet észrevenni, hanem azon, hogy pl a virtuális memóriát gyorsabban olvassa.
-
Sweet Lou 6
addikt
Ha sata2 hdd-d van, nézd meg, hogy van-e jumper rajta, ha van, szedd le, mert akkor az korlátozza sata1-es sebességre. Ha nincs akkor nem kell semmit tenned, max beállíthatod, hogy ide módban használja a vinyót, vagy natív satában (ahci). Natív sata módban alapból xp nem települ csak a vista ismeri föl telepítésnél, xp-be bele kell integrálni a telepítőjébe az ahci-sata drivert. A natív sata mód annyiban különbözik, hogy van ncq, hogy gyorsabb-e, nem tudom (lehet jövőhéten letesztelem).
-
vepe
őstag
Nem tudja valaki, hogy sataII winchesternél a biosban bekell-e állítani valamit, hogy sataII-nek ismerje fel...?
-
Killing
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #455 üzenetére
Hát az nagyon pro...
Legelább is mai szemmel!Odabaszna az a GTA IV-nek csak úgy repülne azon a gépen!
-
Sweet Lou 6
addikt
Hát igen, sajna ez van... Amilyen szar anyagi helyzetben volt, még az is csoda, hogy egyáltalán versenyképes terméket tudott piacra dobni...Most legalább van pénze az új fejlesztésekre (pl. lásd ATi), hála az arab támasznak.
Nekem az első gépemben volt utoljára intel proci, egy 133 Mhz-es Pentium Pro! -
Killing
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #453 üzenetére
A következő gépem Inteles lesz.Azt még nem próbáltam.Azért döntöttem így mert nem hozza az AMD az X2-es időkben megszokott formáját.Pedig szeretem!
-
Killing
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #451 üzenetére
Hát igen...
De az a HT 1.0 nem túl kecsegtető.
Nekem F3-as BIOS-om van de még nem tervezek procit venni.Most egy AMD Athlon X2 4400+-om van de szerintem 2-3 év múlva cserélem ezt a deszkát mert alapból AM2-es lap és nem túl jól bővíthető az ujjabb procikkal. -
Killing
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #448 üzenetére
Akkor csak tudok valamit!
-
Killing
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #445 üzenetére
Max.hány wattos CPU-t támogat ez a lap?
Ezekre a fekete bigyókra gondoltál amiket bekarikáztam?kép -
Sweet Lou 6
addikt
Ennél az alaplapnál a cpu-t 3 fázis látja el (ha nézel róla egy képet, láthatod a socket mellett a 3 kis fekete bigyót). Általában minél több fázissal látnak el egy alaplapot, annál jobb, mert így a nagyobb tdp-jű procik is belemennek az alaplapba, meg ha tuning során feszültséget emelsz, stabilabbak a többfázisú lapok. Pl. ez a lap nem támogatja a 140W tdp-s cpu-kat, míg a GA-MA770-DS3, ahol több fázis van a cpu-nak, már igen.
-
Killing
addikt
Ez a lap hány fázisú?
Egyéként miben számít hogy hány fázisú az alaplap? -
rolass
csendes tag
Hello talan probald meg h a HT szorzot visszaveszed 800 ra meg a memoriat is 800 mhz en hagyod ,felhivom a figyelmed h jobblenne ha 1066 mhz es lenne mivel azok jobban birjak a tuningot ,az arammal ovatosan banj mert konnyen tonkremehet a procid 1.40 voltol ha nemmuszaly nenagyon adj neki tobbet , a memorianak adhatsz 2 voltot is de ne tobbet ja es a chipsetnek ne adj feszultseget mert ez a lap nagyon nem szereti a feszultsegemelest,tapasztalatbol mondom.Ja es a memoidozitesekhez meg veletlenul sem nyulj mert aszt sem nagyon szereti.
Udv -
rolass
csendes tag
Hello nekem is ilyen lapom van,meg most vettem egy masikat.Nekem a chipszettel nincs gondom mert leszedtem a hutot, lekapartam a rajtalevo pasztat tettem ra ujat mert az eredeti szoszerint ravolt egve es venti nelkul is csak 45 fok max terheles melett.
Szerintem a tuningot is nagyon jol viszi,mivel egy 4600+ ost dobtam bele 2 giga ddr2 es rammal termeszetesen 1066 mhz es azzal jobban lehet tuningolni a gepet.Aproci huteset en egy cooler master hiper TXel oldottam meg, nekem nagyon bevalt mivel 35-40 fok max terheles mellett.
A tuningrol szolva eleg jol viszi persze lehet h segitett az akkor 4850 es amit lecsereltem nemreg,a 4600+ ost ost elhuztam 3.6 ghz ig ami szerintem nagyon is jo ahozkepest h a haverom gepeben probalva alig vitte a 3.3 ghz et pedig az o lapja duplaannyiba kerult mint az enyem.Tud valamit ez a gigabyte.Ha valakinek tudtam segiteni ,vagy tudok akkor irjon es valaszolni fogok
-
rolass
csendes tag
Hello nekem is ilyen lapom van,meg most vettem egy masikat.Nekem a chipszettel nincs gondom mert leszedtem a hutot, lekapartam a rajtalevo pasztat tettem ra ujat mert az eredeti szoszerint ravolt egve es venti nelkul is csak 45 fok max terheles melett.
Szerintem a tuningot is nagyon jol viszi,mivel egy 4600+ ost dobtam bele 2 giga ddr2 es rammal termeszetesen 1066 mhz es azzal jobban lehet tuningolni a gepet.Aproci huteset en egy cooler master hiper TXel oldottam meg, nekem nagyon bevalt mivel 35-40 fok max terheles mellett.
A tuningrol szolva eleg jol viszi persze lehet h segitett az akkor 4850 es amit lecsereltem nemreg,a 4600+ ost ost elhuztam 3.6 ghz ig ami szerintem nagyon is jo ahozkepest h a haverom gepeben probalva alig vitte a 3.3 ghz et pedig az o lapja duplaannyiba kerult mint az enyem.Tud valamit ez a gigabyte.Ha valakinek tudtam segiteni ,vagy tudok akkor irjon es valaszolni fogok
-
Killing
addikt
És mi a baja a lapoknak?Mi megy tönkre bennük?
-
punk17
aktív tag
Hogy mit csinálok? Használom, kb ennyi. Zene, játék, film, meg egy két meló. 1 év alatt 4 új lap
. Pedig azt hittem jó márka ez a giga, de tévedtem
. Hát kíváncsi eddig hányszor ment tönkre másnak egy giga lap
.Van egy érzésem hogy enyém a cím
, nagyszerű érzés
. Remélem nem veszik el tőlem
.
-
punk17
aktív tag
Kicserélték a lapomat
(ez a 4.
). Remélem ez már kitart
.
-
-
Pyzoo
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #430 üzenetére
Szivesen!
Kb 2 perce ment el elvileg.
de azért kiteszem ide is a linket nemtom működik-e így de azért hátha
http://freemail.hu/oriaslevel/download.php?id=659d7c0fa13a5796f8415dc012eced28 -
-
Pyzoo
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #428 üzenetére
Szia!
Ment P.Ü. meg egy Iso file is. -
-
vepe
őstag
biosban semmit nem variáltam....szóval, ha csak nem állítgatja önmagát, akkor az nem lehet....
pedig a gigák nem rossz lapok, nekem volt már mindenféle-asus,abit,msi, azok sem voltak jobb lapok, mint a gigabyte,....
most úgy látszik elkaptál egy szériát, mint én múltkor winchester vásárlásnál....ott is 3. lett megfelelő....
-
punk17
aktív tag
Nekem akkor sípol ha beállítom biosba hogy ha nem indul el a proci, a házhűtő venti, egy beállított hőmérséklet fölé megy. Szóval én ránéznék hogy mi is a baja.
Először fullosan megadta magát úgy hogy be se kapcsolt utána a jackpanel adta meg magát 3 hónap után, most meg egy zsír új lapon sz@r a front channel. Gigaf0s minőség....
-
vepe
őstag
mi volt a hiba?...
nekem eddig tökéletesen megy, de ma előjött egy olyan, hogy a pc-ház hangszórója bekapcsolás után elkezdett sípolni, de a gép megy tökéletesen....ha leveszem a lapról a hangszóró csatit nincs sípolás természetesen....valaki tapasztalt már ilyet?mitől lehet ez szerintetek?
-
punk17
aktív tag
Tegnap megjött a lapom ma meg ment is vissza
. Ez hihetetlen. Ennyire sz@rok ezek a lapok vagy én nem tudom mert ez volt a 3. lapom.
Mindenkinek tökéletesen működik?
-
vepe
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #419 üzenetére
fenn is van az f5-ös..köszi az infót....na majd kíváncsi leszek ez miben másabb, mint az f3....
-
vepe
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #417 üzenetére
akkor még 2 dolog, mielőtt neki látnék...
a gigabyte progiban van egy ilyen, amit kilehet pipálni:
Clear DMI data pool -ezt kikell pipálni?-
másik, hogy, a letöltött bios file egy tömörített cucc, kitömörítés után ezek vannak benne:
-autoexec
-FLASHSPI
-m56ss3.f5ezek közül melyiket kell betölteni, mert ugye a betöltésnél az update BIOS from file füllre kattintva és a mappát megnyitva mindhárom file látszik...
-
vepe
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #408 üzenetére
majd hajtom a pedált addig
szóval a file letöltve...ezt telepítsem rá a gépre és tallózzam be a megfelelő bios file-t?
melyik biost tegyem fel?..linkeld már be légyszi...
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
szaszapi #400 üzenetére
Úgy értettem, hogy pl. nekem a ramjaimmal voltak gondok, amik igaz geilek, de csak a value szériából valók, eddig nem valami tuningosak. Míg neked az ultrák mennek rendesen a régebbi bios-szal is valószínűleg
A proci meg példánytól függ, persze a nagyrészük megy alapfeszen 3 Ghz-et
-
punk17
aktív tag
válasz
szaszapi #404 üzenetére
A HT mindenképpen 4x rakd vagy hogy 1000 körül járjon, hiába van nagyobb órajelen nem lesz tőle teljesítmény többlet. A ramodnak szerintem bírnia kéne az 1000 Mhz körüli értékeket igaz ehhez plusz feszültséget kéne adni vagy 667re vissza osztani de megtartani a 800 időzítéseit.
-
szaszapi
őstag
-
vepe
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #399 üzenetére
van ehhez valami progi, amivel win alól lehet frissíteni a biost?gyári cd-jén rajta van vagy netről kell letölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Videós, mozgóképes topik
- Bitcoin topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz
- HyperX 16GB KIT DDR4 3333MHz CL16 Predator
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- ASRock X399 Phantom Gaming 6 Threadripper 2920X ARCTIC Freezer 50 TR
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest