Aktív témák
-
slett27
addikt
válasz
slayer006 #1231 üzenetére
Valószínű nálam is a hűtő volt az oka mindennek, ugyanis a DS3-nál a proci foglalat kivezetések ''kilógnak'' az alaplap hátulján, I945P-G-nél nem ilyen sőt ASUS P5LD2-nél sem ilyen volt. Amikor felszorítóttam a hűtőt akkor vszínű a lábak átszúrták azt a fehér műanyag szivacsot és rövidzár keletkezett, szal ez a lap nem kompatibilis a Coolin U8 120-al. Ennyi.Vagy lapcsere vagy hűtő.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Szerk.: Ez a képbeillesztés, de minnyá lerúgok vmit
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
slayer006 #1231 üzenetére
Hmm...ott a bios még mindig...de most kiderült, hogy az abit klasszissal jobb lapgyártó, mint a giga...hiába a jó tuning. Köpök rá, ha miatta bordát kell váltanom...
Slett lapjáról és az én giga lapomról van szó!Ugyan az volt a gond...
Ha jól emléxem meg van a lapod?! Forgasd meg és nézd meg a foglalatot alulról...mit látsz?! Mi fog odamenni, ha brutál hűtést veszel? -
R3plica70
aktív tag
válasz
slayer006 #1132 üzenetére
THX
A ''szutyok'' jelzőt azért használtam, hogy megélénküljön kicsit a topicés elnézést kérek azoktól akiknek a lelkivilágába tapostam ezzel
Amúgy semmi bajom vele, csak a nagykerek akasztottak ki, pedig ma beszéltam vagy 10zel...ebből 1 azt sem tudta mijaza a E64002 helyen bíztattak azzal h szerda-csüt érkezik szállítmány és abban talán lesz...ja és mindegyik kapásból rácsapott, hogy '' és 6300 nem érdekel , mert az van most ''...persze , hogy érdekelne ha azt szeretnék, de nem azért adtam el, hogy megint azt vegyek
[Szerkesztve] -
Tillu
tag
válasz
slayer006 #1074 üzenetére
Maxtor 250 SATAII 16 MB cache.
Sisoft 2007-el 60 MB átviteli sebességet ír a file benchmark a gigabyte-oson, az intelesen nem bírtam kivárni, amíg leteszteli, de érezhetően lassú volt. Nem lehet valami bios beállítási hiba? Érdekes, hogy a POST képernyőn a SMART-ra disabled-et ír és a biosban sem lehet engedélyezni.
egyébként F3-as bios, ez a legfrisebb.
Nem tudom hol lehet a gubi, szerintetek ez az eredmény reális lehet? vagy mivel nézzem meg szerintetek? -
Tithian
őstag
válasz
slayer006 #746 üzenetére
Előbb vagy utóbb, de ilyen lapom lesz
Kis késést okozhat a tervekben, ha a mostani gép megmarad itthon másodlagos vasnak. Most komolyan, potom pénzért eladni M0-s SL6Z5 Northwood procit, illetve CH5 és BH5 chipes memóriákat...Még az SB16 is megvan, nagy idők nagy (szó szerint) tanuja.
-
-
R3plica70
aktív tag
válasz
slayer006 #325 üzenetére
Nem, szigorúan floppyról a BIOS-ban található QFlassel ( ha jól emléxem a nevére
)
Sajnos a windowsos frissítéssel volt szerencsém már hazavágni egy Giga 945-ötEgyébként utána elolvasva a honlapukon található infókat, le ís írták h lehetőleg a BIOS-sos frissítést használjuk.
Amúgy THX -
-
-
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
slayer006 #218 üzenetére
igen, de nem az a lényeg hogy mennyi a gyári értéke, ez megy 1ghz-et is
Dare ramja valszeg azért nem indult mert a chip-re volt finnyás, vagy magára a 2x1gigára, nemtudom..
de azért vicces lesz ha a D9-et nem szereti, ami a legjobb tuningchip ddr2-ben, és elég sok 800-ason is van -
R3plica70
aktív tag
válasz
slayer006 #157 üzenetére
Igen mint írtam 7300GT-vel próbáltam először, de nem ment vele a tuning, állandóan visszaállította magát alapra.
A G-Power az milyen, GH-PDU21-MF ??
nagyon hangos ??
A vége asszem CH vagy valami ilyesmi és nem MF.
Teljes fordulaton 2000 körül nekem hangos, 1200 körülire csökkentve már elviselhető, 800-900 körül gyak nem hallod -
-
arn
félisten
válasz
slayer006 #35 üzenetére
jo dolog a tobbszintu feszstabilizalas, csak az a gond vele, ha nem birja az fsbt, akkor sokra nem mesz vele (ugyse tudod a procit kihajtani)... de kivancsian varom a fejlemenyeket.
en alapvetoen csak a 6300hoz vennem... nem varok tobbet egy laptol, csak azt tudja kihajtani. miert tud alapbol ennyit a ds3? meg mindig nem tudom a valaszt. alaptuningnal inkabb a ds3 a kakukktojas, nem az osszes 965os giga lap.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest