Aktív témák
-
Overlocker
veterán
Core Temp progi elvileg jól méri, lapok giga ds3 és eddig asus p5w dh volt nálam, mindkettő félremért..
Van amikor nem kapcsolják be a thermal control-t biosba akkor lehet olyan sok..alapon..
Terhelve nem ritka a 70+fok.. Van értelme a jobb hűtőnek sztem gyáritól kb +300Mhz kihozható!
[Szerkesztve] -
R3plica70
aktív tag
Ez szép, de sajnos nekem pl a hűtőlemez nélküli verzió van és fogalmam sincs h melyik nagyker forgalmazná ezt a verziót, bár szerintem ez tök ugyanaz a modul mint a csupasz. Volt olyan nagyker amelyik élettartammal adta, de sajnos leépítették a kínálatukból, de pl Exp@rt 1év garral forgalmazza...bár most pár hét alatt sajnos felment az ára mint minden RAMnak
Én még bruttó 16500 körül vettem az 1G-s modulokat.
-
Alvin_ti4200
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest