Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
westlake
félisten
figyelj.. 1000x mondtam mar, ha valaki nem hisz nekem, akkor futtasson nehany tesztet.. nem teszik, mert tudjak, hogy akkor mar nem olyan meses az az 1000mhz
a szamok nem hazudnak..
ha meg nem lattad volna, akkor latogass el a ddr2 tuning topikba es nezd meg azt a kis meressorozatot, amit a modboxra tettem ki -
westlake
félisten
nem, ez nem ilyen egyszeru.. azert mert ''szorzott''' ramsebesseg es szinkron ramsebesseg kozott eleg tetemes kulombseg van, meg nem azt jelenti, hogy ha egy adott savszelessegen megy a ram szonkronban, akkor atszamitva elmegy egeszen addig asszinkronban is..
ha egy memoriat megmersz asszinkronban, akkor azt a savszelesseget el tudod erni joval ''alacsonyabb'' mhz-en szinkronban...
a memoriaknak mhz es szavszelesseg korlatja is van egyszerre.. nem kulon-kulon.. -
air
nagyúr
Mint feljebb is irtam, csak 1 helyen tudom nezni, ebben a hatalmas, ''kulturalt'', europai varosban.
De ott legalabb be is tudjak szerezni. Van olyan bolt aminek a weben meg az aug. 5-ei arlistaja van kint.
No comment.
Amugy te hol nezted?? Ugye nem a kiskerarakon?? Az nem mervado. Az onnan felhivott boltok nagy reszeben nincs is egy csomo termek. -
g@bo
nagyúr
mennyi a normál fsb? 266. (+50%) 400 feletti értékeket garantálja a gyártó, vagy lehetővé teszi? ha ott megfekszik a lap, garanciális gond, vagy felelőtlenség?
nekem mindegyik gigabyte-nál ( amit elintéztem ) a bios halt meg, és kizárólag tuningnál, főleg akkor, mikor a ram időzitéseket piszkáltam....a gyártó a láma? nem, mert amikor a gépet összeraktam, megadtam a gyári értékekek, adta azt, amiért fizettél.
az intel se kér pénzt a tuningért, nem írja a dobozra, kedves loser user, ez egy 6300-as proci ami 1.86 ghz, eredeti ára 183 usd, de mivel mi titkon tudjuk, hogy ez elmegy min. 6400-nak is, ezért a piros matrica a dobozon arról tanúskodik, hogy +35 dollárodba kerül sunyin a rejtett tuning, és még igy igy olcsóbb, mint a 6400-as.... amin amúgy is van újra matrica... -
g@bo
nagyúr
ds4 41700 bruttó volt. tehát valóban nem olcsó.... nekem akkor is jobban bejön a solid kondenzátor... inkább legyen 10 mhz-vel kevesebb a proci, de hosszabb élettartamú lap.
a bios megölése nem élettartam gond, hanem felelőtlenség, adhatok tippeket, hogy lehet tuti elintézni a dualbiost...annyit megsúgok, tuning úton kell haladni, és napi 50 bios save se kell.
-
Gorneck
legenda
Anno achilleus-szal egy szállítmányból kaptunk lapot...szal nem hinném...tényleg kéne egy ram, amit tuti bírja 1:1-be a 450-et...
Nekem nem tetszik a p5b, a deluxe meg drága és tele van olyan dolgokkal rakva ami nekem nem kell...
Olcsóbbat meg minek vettél volna? Asrock, Msi köll a francnak... -
Gorneck
legenda
Pedig ez így van...1db DQ6, 2db DS3, 1db DS4 lapnak is 400-420 a vége. Ebből a 4 lapból 3 400-405 között meg is áll.
1db DS3 és 1db DS4 2*512/800-as good rammal lett tesztelve amivel 400-ig ment a lap erőlködés nélkül...felette 1-2 fsb-vel, már fagyott vagy nem is bootolt. DQ6-ba ugyan ilyen ram csak 2*1gb került ami ha jól emléxem 420-ig ment. Vasárnap ki lesz próbálva egy DS3-ba, ha abban is ez a vége, akkor ezzel a rammal ennyit bír a lap sztem. Szal vagy chipset bug vagy bios... -
Dare2Live
félisten
utolsó kérdésedre válasz: jónak számít, 2800ra most teszteltem be egy e6300at 1.15el tudja. Ez a proci kis +feszel simán megy 3200t.
ha pécsi vagy felkínálom, hogy hozd el a procid, ramod amint van/lesz kis szabadidőm, ha nempécsi próbálj meg körbenézni kinél tudod megnézni mi is a hunyód. -
Lőre
tag
Ebben talán van némi igazad de nem szeretnék a próbálgatásaimmal több kárt okozni mint hasznot.És hát más kárán tanul az okos elvet követve legalább nem követnék el olyan hibákat amikre már mások ráfizettek. Nomeg én nem arra vagyok kíváncsi hogy mit lehet kicsikarni maximálisan a gépből ,mindössze egy egészséges kb 40% nyit a lehetséges 100%tuninghoz mérten.
Valaki csak lesz hajlandó megosztani néhány tapasztalatát velem? -
haky
senior tag
Több száz?De amit összeraktál gépeket tesztelted is?Úgy ahpgy a tiedet? Mert a több száz dolog szám szerint jól hangzik....De engem nem érdekel azt csináltok amit akartok én meg vagyok vele elégedve ez a lényeg. Mindenki más véleménye meg nem érdkekel.Kivéve néhány meberét itt a ph-n, akiknek adok a véleményére.Ezért is vettem végül giga-t.
Más téma: miért van az, h 3d mark 2006 v1.02-t futtatva a core duo-s gép cpu teszt alatt lassabb mint az én d805-öm 3.2Ghz-en ez ugye ennél a cpu-nál nem tuning csak alap a tuning ennél 3.4 fölött kezdődik.Üdv -
haky
senior tag
Nem tudom ti honnan veszitek a lapokat, h mindig szar.Sztem tuti ti b.sztok el vmit.Én amit vettem hibátlan nem cserélgettem. Ha meg azt írod, h lehet utolsó giga 965-ös lapod volt ez.Lehet nem neked szól de már nem tudom melyikőtök írta.Annak azt ajánlom, h vegyen asus-t abit-ot vagy msi-t és azokkal szív majd igazán.Mert én végigjártam a látrát 2-3 hét alatt.És ezzel a ds4-el 100%-osan meg vagyok elégedve.Üdv
-
gayer
aktív tag
Nem próbáltad meg az új f5 biost a ds3-ra!Én is szívok 3hete vele, meg a 667-es 2x1gb hynix ramokkal (újra indulgat húzva,def.-n is)de 2órája van fenn az új bios super pi 8mb, 32mb lepörgött már.Eddig meg a super pi azonnal kilépett sokszor (ja fsb fesz emelés nélkül 400mhz (e6400) 1:1 fsb:ram arány)
3dmark is már lefutott 1 úgy hogy egyenlőre jelentős javulást látok mert a giga oda is írta a bios infohoz hogy 667mem kezeléseken javít! -
westlake
félisten
jol van, hagyjuk.. latom kicsit (nagyon) elkanyarodtal a lenyegtol.. azt is latom, hogy kijott rajtad nemi irigyseg is, de nem problema.. senki nem mondta, (rajtad kivul) hogy az eredmenyem nagy tudomany, nem kell izgulni..
sajnalatos, hogy nem mennek a giga lapjaid, pech.. erdekes modon az en ds4-em megy..
es mivel te azt irtad, hogy mar igazan orulnek, hogy megnyuzzam az procit ramot... de eddig a giga alaplapok nem jo partnerek ebben en meg erre valaszolva tetetm be egy kepet, hogy megis alkalmas(ak).. sorry, de neha ertelmezz mar mondatot is
utalom, ha valaki ferditi a dolgokat es inkabb tamad, ahelyett, hogy elismerne a tevedeset..
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- 27% számlával! MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 27% számlával! MSI MAG B550 TOMAHAWK Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest