Aktív témák
-
Haart
addikt
Az tuti hogy hátrány DS3-nál hogy kevés rajta a hürötápcsatlakozók száma. Ami engem speciel idegesít, mert nemlehet mérni pl a fordulatszámukat sem vagy állítani így. Max ha veszel egy előlapi panelt.
-
Haart
addikt
DS4 tuningpotenciál hogy áll van már olyan jó mint a DS3-é?
-
Haart
addikt
Lenne egy kérdésem a DS3 tulajokhoz.
Hány ventilátor áramellátó csatlakozó van a DS3-on? A procihűtő csatlakozóját leszámítva. -
Haart
addikt
Nemtudni, de azt mondják hogy kentsfield=2 core mag szóval akkor mondjuk dupláját fogyasztja el wattokból. Lehet nem lesz elég a ds3, de a ds4 ilyen szempontból jobb, mert rámegy egy tápcsati az alaplapra és a procinak is van egy +4 lábas csatija is még pluszba.
Úgyhogy elvileg jobban tudja neki adni a kakaót
[Szerkesztve] -
Haart
addikt
Más. A gigabyte lapon is Jmicron chip van mint a konkurens asus és abit 965ösein? Lehet nem néztem eléggé szét de én sehol nem találom a giga oldalán, gondolom akkor nem így van náluk megoldva. Vagy mégis?
-
Haart
addikt
Kérdeznék valamit ecet. 3dmark 05 és 06 mennyit mér így húzva a procin a 7300GT-vel?
-
Haart
addikt
Ejjha, ez aztán nem cicózik, még a fele se tréfa
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest