Aktív témák
-
Haart
addikt
Az tuti hogy hátrány DS3-nál hogy kevés rajta a hürötápcsatlakozók száma. Ami engem speciel idegesít, mert nemlehet mérni pl a fordulatszámukat sem vagy állítani így. Max ha veszel egy előlapi panelt.
-
Haart
addikt
DS4 tuningpotenciál hogy áll van már olyan jó mint a DS3-é?
-
Haart
addikt
Lenne egy kérdésem a DS3 tulajokhoz.
Hány ventilátor áramellátó csatlakozó van a DS3-on? A procihűtő csatlakozóját leszámítva. -
Haart
addikt
Nemtudni, de azt mondják hogy kentsfield=2 core mag szóval akkor mondjuk dupláját fogyasztja el wattokból. Lehet nem lesz elég a ds3, de a ds4 ilyen szempontból jobb, mert rámegy egy tápcsati az alaplapra és a procinak is van egy +4 lábas csatija is még pluszba.
Úgyhogy elvileg jobban tudja neki adni a kakaót
[Szerkesztve] -
Haart
addikt
Más. A gigabyte lapon is Jmicron chip van mint a konkurens asus és abit 965ösein? Lehet nem néztem eléggé szét de én sehol nem találom a giga oldalán, gondolom akkor nem így van náluk megoldva. Vagy mégis?
-
Haart
addikt
Kérdeznék valamit ecet. 3dmark 05 és 06 mennyit mér így húzva a procin a 7300GT-vel?
-
Haart
addikt
Ejjha, ez aztán nem cicózik, még a fele se tréfa
[link]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest