- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Sziasztok! GA965P DS4 (Rev3.3) lapról van szó. A rev számot, hála egyik fórumtársnak, csak most derítettem ki.
Nálatok működik pl. a Speedfan progi? Nálam régebben működött, aztán mostanában nem (nem tudom pl. a ventik sebességét állítgatni vele). Szöget ütött a fejemben a BIOS, mert anno lecseréltem, F9-, 07.04.27 dátumúra (Everest szerint)
Most keresgéltem új biost a rev 3.3 laphoz és amit találtam: F7-07.04.26, F8-07.05.28, F9c,f,h, de az mind béta. F9 nincs is!
Elképzelhető (ami számomra eddig elképzelhetetlen volt) hogy nem a lap rev. számának megfelelő BIOS-t tettem fel régebben (pl. rev 1.0-hoz valót, a 3.3 helyett), és minden működik, csak pl. a speedfann, meg rivatumer, meg Nvidia BIOS Editor nem?
Ha igen, mit tegyek? frissítsem az F9- 07.04.27 dátumút F8 -07.05.28 dátumúra (feltéve, hogy F9 bétákkal nem akarok szórakozni)?
Elképzelhető hogy átszámozták a bios verziókat és semmi gond nálam?
Még 1 apró kérdés: régen cseréltem biost, akkor is win alól és elfelejtettem már. Csere után megőrzi a bios a beállításokat (pl. ram 4-4-4-12, megemelt fesz, stb, stb)?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest