Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyusz
őstag
válasz
Anthony28
üzenetére
Mennyi embered maradt meg és milyen felszereléssel? Ha van nálad Zeus MPAR, akkor abból az épületből, ahova az EMP-t telepítetted, onnan kijössz néhány métert, és célra tartasz (szemből jönnek majd a helikopterek). Amint megjelennek, az egyiket ezzel le tudod szedni, a másikra pedig rámutatsz egy szintén Zeus MPAR-t hordozó embrrel, megnyomod, hogy attack és leszedi. Ha esetleg nem volt nálad Zeus, akkor még az EMP kisütése előtt, szintén kb. szemben lévő ''épületben'' van rakétavető, utána már nem volt nálam valamiért, a másik helikoptert pedig leszeditek gépfegyverrel, bár sokáig tart, de nem lehetetlen. Ha végeztél a két helikopterrel, akkor óvatosan közeledj a kimentési pont felé, én elkezdtem vígan szaladni arra, erre nem jött még néhány fegyveres és kezdhettem újra a helikopterekkel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Path of Exile (ARPG)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- OLED monitor topic
- Gyúrósok ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő