Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
Mi az utolsó pálya neve? A gátas ugye? Mert most ott vagyok
-
tkesy
őstag
Egyébként jó játék lett, csak kicsit rövid...
meg szvsz gépigényes
A csapatomat nme tudtam jól használni, mert állandóan lelővették magukat, annak ellenére, hogy igyekeztem a lehető legjobb fedezéket keresni nekik... és egyfolytában órdibáltak: jaj kapitány eltaláltak és fáj... igen hamar idegesítő lett ez az állandó sípákólás...
Igy aztán a közepétől kezdve 1személyes Rambó (vagy Jack Bauer, kinek mi tetszik) stilúsba ment át a játék...
A helikoptereket egyébként le lehet lőni a telepitett nehézgépfegyverekkel is, sőt az uccsó küldetésben pluszba kapott katonák majdnem szétlőtték kézi fegyverekkel, csak nme akartam megvárni, igy besegítettem egy álványossal...
[Szerkesztve] -
tkesy
őstag
válasz
kormi0312 #193 üzenetére
emlékeim szerint, van 3 db légvédelmi üteg a környéken, azokat meg kell semmisíteni, + meg kell tisztittani a terepet az ellenséges katonáktól. (én körbejártam a házat 2x, mire elfogytak).
Ezután leszáll egy BH a tetőre és elviszi az újságirót... neked meg át kell menned pár sikátoron, meg utcán az evakuálási pontig (jóval nagyobb térre) ahol az érted jövő BH-t lelővik a területet ellepő ellenséges katonák... meg kell tisztitani a teret, és végül egy teherautó érkezik a csapat kimenekítésére.... -
Skynet258
veterán
válasz
Battleaxe #185 üzenetére
Azt tegyük hozzá, hogy alapból nekem is egy csapattársat adott, de ez pályakezdés előtt felvihető a szokásos négyre...Így azért sokkal könnyebb ez a pálya is
Amúgy én is szenvedtem ezzel a pályával, de aztán taktikáztam:
Araszoltok embereiddel, leszedtek szépen mindenkit. Amikor tiszta a terep, elrendezed az embereidet, a snipert felküldöd az egyik toronyba, a többiek melletted, stb. Bemész az épületbe, felteszed a bombát, kijössz a többiekhez, itt ugyebár jön egy nagyobb csapat, de ha jól állítottad be a csapatod helyzetét, karcolás nélül leszednek mindenkit 1 perc alatt (én is meglepődtem, milyen gyorsan végeztek).
Aztán jön a két helikopi, egyiket leszeded te, a másikra meg parancsot adsz az embereidnek. Amíg leszedtem az egyiket, lent volt a másik is.
Aztán már csak a leszállópályára kell eljutni, de ez már nem olyan nehéz.
Ez a pálya inkább csak türelemről szól, sztem. -
Hunty
csendes tag
Hali! nem tudja vki miért írja ezt ki amikor indítanám a game-t? :
Crash in application version: 29980.2562
Unhandled exception - access violation
C STACK:
CTDPROXY (???) : ???
ct_oal (???) : alcCreateContext
OpenAL32 (???) : alcCreateContext
??? (???) : ???
??? (???) : ???
Renderer: threaded
Physics : threaded
Azóta csinálja mióta az SP demot akartam volna nyomni. Az MP demo még indult. De az SP óta ezt csinálja velem.(Igen eredeti, és Re-installt is már probáltam kis milliószor) Help plzz -
kormi0312
senior tag
hali.
tudtok segíteni egy picit légyszi, ACTII 3. pálya - Journalist Hideout pontnál nemtom mit kellene csinálni..., kilövöm az összes embert, a tér üres, erre közli a COM-on a tiszt hogy az újságírókat ''elrabolták'' - találni kell egy másik módot hogy az infóhoz jussunk..
.. de mit???
köszi előre is... -
gergo84
aktív tag
a játék első részében ''Ghost reacon: advanced warfighter''-ben még zeus nélkül is le lehetett lőni a helit...
(nekem sikerűlt, többször is!) -
gergo84
aktív tag
én minden pályát úgy kezdtem, hogy átvariálom a fegyverarzenálunkat.
egy főfegyver. rx4 vagy scar. távcsővel, gránátvetővel, hangtompítóval felszerelve.
(a többinek marad a saját főfegyvere)
másodlagos puska nem kell senkinek.
vésztartaléknak valamilyen kis kézifegyver.
kiegészítőcsomagba, meg zeus alapból mindenkinek! meg ami még belefér.
helikopteres pálya, Tipp: a tactical map-on kijelölve nem szedik le a helikoptereket. be kell küldeni a csapatodat az épület belsejébe. itt védve vannak a heliktől. A kinnt maradt embereket lődd le. majd kibújva az épületből jelöld ki támadásra a helit. ilyenkor automata előveszi a zeus-t és azzal támad, amint lőtt, azonnal küld vissza az épületbe, különben leszedi a heli. aztán jöhet a másik csapattag, az ujabb zeus-sal.
gyorsmentés: k
gyorstöltés: l -
Battleaxe
tag
Itt egy csapattársam van és van nála zeus de hiába mutatom neki a taktikai térképen a célpontot nem témad vagy ha támadna egyböl kirohan a vezérlö teremböl amint kilép l az embereket lövi nem a helit a m@rha
-
Battleaxe
tag
Én ott tartok ahol a két helikoptert kell kilön a gáton(ACTIII), egyet ki is lehet de a 3 rpg-ben összesen egy löszer van ,a zeust meg nem használja a csapattárs )igy nem lehet kilöni a másik helit és kilö.Kezdek kicsit ideges lenni mert kb 20x megprobáltam...
[Szerkesztve] -
just
aktív tag
hogyan tudok menteni? mert nekem csak az autosave működik...
-
gergo84
aktív tag
...és Bámm.
kivittem a gamét. azt hittem kicsit hosszabb lesz. nem azt vártam, hogy a ''the last stand'' lesz az utolsó pálya. Amugy mindenkinek az lett a vége, hogy Mitchell kiesik a lángoló ajtón, és összerogy?!
Még mégegyszer ennyi pályát el tudnék képzelni a játékhoz.
ha állítok a nehézségi szinten, az miben nyilvánúl meg? ellenséges egységek száma növekszik?
no és én olyan amatőr vagyok, hogy nem is tudtam, hogy van ''quick save'' -
Skynet258
veterán
Hát igen, elég szopós rész az már ott...
Kitartás, ments sűrűn, menni fog az! Válogass be a csapatodba egy sniper-t, és szép lassan araszoljatok, meglátod, szépen leszedi majd azokat is, akiket te nem veszel észre
Meg egy idő után ugyis megtanulod, hol vannak az emberkék, én legalábbis már vártam, mikor melyik dugja ki egy kicsit a fejét, és... -
gergo84
aktív tag
nekem nem fagy ki a játék. de nem is tettem fel patch-ot.
(szerintem töredezettségmentesíteni kellene a wincsesztereteket)
a ''the last stand'' pályánál elakadtam. nem tudok át jutni a híd túloldalára. a heli-t már prímán le tudom vadászni (mert eleinte mindig telibekapott), de a híd lábánál lévő emberkék mindig leszednek. egyszerűen nem látom őket. amire meg észreveszem a fejük tetejét, már engem is levadásztak. már vagy 15x ujrapróbáltam. ''normal'' nehézségi szinten vagyok. -
Viszi
tag
Hi! Nektek nem fagy ki?? Olyan idegesítő, csak nem az 1.2-es patch miatt. 5 perc és kidob az asztalra. Valaki nem tud egy megoldást erre??
-
Skynet258
veterán
Végigtoltam én is, azt kell hogy mondjam, számomra nagyon kellemes kis játék volt ez!
Szép a graf, szerencsére a vasam is bírta, és élvezetes a játékmenet. Lehetett volna kicsit hosszabb is!
-
dDiego
aktív tag
válasz
Battleaxe #168 üzenetére
Életet nem lehet tölteni, minden pálya elején maxon indulsz. A fegyvereket meg a katonák ''inteligensen'' választják, tehát, ha azt mondod neki, hogy attack és a tankra mutatsz, nem fogja kövekkel dobálni, hanem előveszi a páncéltörőt.
Ez figyelhető meg akkor is, amikor azt mondod nekik, hogy go recon, akkor meg előveszik a másodlagos hangtompítós fegyvert (nem mindig), és nem lövöldöznek, hanem lapulnak, mint ... a gazban és várják a parancsot. ''Talk to me sir!'' -
Battleaxe
tag
Na sikerült.Az életeröt lehet tölteni valahogy,mert már csak 3 csik van vagy három pálya ota,
-
-
Battleaxe
tag
A 4 pályán a második checkpointnál van egy tank, de rpg sehol és a zeussal már kilöttem a helit tehát nincs hozzá skuló.Hogy tudom a tankot megsemmisiteni fontos mert nem birok másképp a küldetést megcsinálni.
-
Eagle16
addikt
válasz
Csapi007 #161 üzenetére
Nálam 158.27-es driverrel tökéletes
(dejó hogy nem 7900GS-t vettem mi?
)
Nemtudok ellenállni a kísértésnek, folytatom a játékot ha 100%, ha 95
(na meg semmi más normális game nincsen, lost planetről néztem pár videót, de nem nagyon jön be, pedig én szeretem a TPS-eket)
[Szerkesztve] -
q2w3
senior tag
Hy!
AKi szeretne neten jászani az jöjjön hamachin ide név: GRAW2[HUN] jelszó: havefun.
Ventrilo általában itt fut: 5.34.209.61 -
-
csaabz
őstag
Hello!
Nekem X2 4600+osom van és a játék szerint a procim nem felel meg a minimum elvárásoknak. A Rainbow Six Vegas is ezt írta ki. Mintha nem kezelnék a két magos procikat. A Vistám szerint működik mindkét mag. -
dDiego
aktív tag
Nekem semmi bajom nem volt vele, egyszer sem fagyott és ki sem lépett windowsba.
A duzzasztógátas pályát kérdezte valaki, ahol a két helikoptert kell lelőni.
A gáton a legutolsó, baloldali toronyban van 3 db RPG-7-es kézikészülék, amikkel úgysem fogod tudni lelőni a helikoptereket.Szerintem azokkal csak földi, vagy legalább egy helyben álló célpontokat lehet lelőni. Nincs más mód sajnos, mint vigyázni az emberekre és lelövetni velük Zeussal, persze nem árt, ha a te hátadon is van egy. Lehet próbálkozni nehézgéppuskával is, de egy örökkévalóságig tart, mire egyáltalán füstölni kezd a helikopter.
Konklúzió: tessék vigyázni az emberekre !
Ja és ezen a pályán van egy bug, legalábbis nálam mindig előjött: az RPG-k csak akkor vannak töltve, ha a pályát a menübe kilépve töltöm be, quickload esetén a földön még van bennük gránát, de amint felveszem már üresek lesznek. lol -
Csapi007
veterán
Egyszerűen 5 percet nem lehet jáccani mert kifagy.
-
bonat
senior tag
csak sikerült....
Hát srácok én kijátszottam.....
5nap alatt végigvittem.....persze nem napi 24h-ában -
bonat
senior tag
én most a 'The Last stand' pályán tartok most kell egyedül megkereni a silot...de mindíg kinyírnak
-
Csapi007
veterán
Nem tom mi lelete, motanában egyre többször fagy ki.
-
Mozso26
senior tag
Haky van megoldás C:\Program Files\Ubisoft\Ghost Recon Advanced Warfighter 2\Data\settings\renderer_settings.xml(vagy ahol neked van) szerkesztve lehet csak mindent highre rakni. Annyi az egész, hogy ahol a 2'' között medium van azt átírod high-ra.És már kész is.
[Szerkesztve] -
haky
senior tag
Mi lehet a baj? XP alól nyomom a játékot, van árnyék meg minden de a texturát csak mediumra tudom állítani. Amint high-ra teszem kiírja, h nem optimális a beállítás. Így meg 70-100fps között megy a game. 1440x900-ban úgyhogy elbírná a high texturát....
-
Csapi007
veterán
Az agyam eldobom.
Megcsinál az egészet szállnék be a helikopterbe és kifagy!!!
A jó ...........!!! -
Csapi007
veterán
Ha már elkezdtem egy küldtesét hogy lehet visszamenni a fegyverválasztós részhez?
-
Eagle16
addikt
De nagy problémáik vannak egyeseknek
Én örülök hogy egyáltalán tudok vele játszani...
[Szerkesztve] -
Mozso26
senior tag
Én pedig nem tudom highre tenni a texturákat a menüben.Amugy 80-90 fps-el megy maxon 1280*960-ban.
-
donsergiooo
senior tag
Nos én is végig nyomultam! Én a menü beálításoknál mindent fullra vettem 1600x1200 ban 4x antiaa és 16x anisoval! De ha 1024x768ban küdöm akkor sincs árnyék és nem oylan szép mint a képeken! Valahogy a fények és az effektek mások! 162.15 béta nv driver 8800gts c2d 3.2ghz cpu val tolom és 2gb ram! Mi lehet a problematika?
-
Gabeee
tag
válasz
Csapi007 #118 üzenetére
A Drone-t csak küldözgetni lehet ide-oda, aztán azt mutatja, ami felett éppen van. Nem lehet állítani kameraállást. Se a GRAW2-ben, se az GRAW1-ben nem volt ilyen lehetőség.
Egyébként ez a most megjelent verzió valószínűleg nem a végleges, egy pár fórumot már megjártam, ott ezt állítják. Pl. nincs védelem, csak serial, ami az első furcsaság. Aztán a verziószám is elég érdekes, 29980.2562, egy frissen megjelent játéknál 1.00 szokott lenni. Nagyon sok benne a bug, sokakat nem enged tovább az Act II vagy III-ra. Én ugyan ilyet nem tapasztaltam, de most a mission 9 pályán (Codename Farallon) egyszerűen lehetetlen továbbjutni. Két ellenséges helikoptert kellene kilőni, egy RPG-t prezentálnak hozzá egy őrtoronyban 1 azaz egy darab lőszerrel. Elég nehéz vele eltalálni egy mozgó helit, de ha neadj' isten sikerül, akkor ott a második. Ha visz magával az ember egy Zeust, ahhoz is csak egy lőszer van, és ahhoz meg nagyon közel kéne engedni a helikoptert, hogy be lehessen célozni. És ők addig százszor lelőnek. Én itt feladtam pár óra kísérletezés után, megvárom a végleges verziót.
Amúgy nagyon tetszik a játék, ennek ellenére is. Elméletileg 10 pályából áll, vagyis már majdnem a végén járok. Hát elég rövidre sikerült, sajnos... -
mad1
veterán
hi all.mikor rajzolja ki mindig rózsaszin gyemant alakban az ellenseget a falakon keresztul is?amugy ezt az 1ben sem ertettem.neha igen,neha nem.
nem vagom
-
mcwolf79
veterán
Üdv!
Valamiért a telepítés nem akar elindulni. Ezt írja ki:
''An error (-5006 :0x8000ffff) has occured while running the setup.
Please make sure you have finished any previous setup and closed other applications.''
Csak a CLoneDVD fut mellette,dehát annak nem volna szabad bekavarnia.
Köszi -
Eagle16
addikt
Na most egy hülye kérdés, mert béna vagyok:
Az első pályán a teljes játéban, hol van a C4 amivel robbantani lehet a tüzérségi eszközöket? -
elit_hun
őstag
Nem tudjátok van-e ebbena játékban olyan mint pl az R6:vegasban hogy odasimulsz a falhoz és kivált TPS szerű nézetbe? Mert én azt jobban szeretem mint az FPS-es kihajolgatást
mod: FPS helyett FOS-t írtam véletlenül
[Szerkesztve] -
meat grinder
csendes tag
szerintem nagyon komoly a gáma. hozza az 1 szintjét. bár én mindent a pincéig butítok, még így is élvezhető.
-
Csapi007
veterán
Nekem 1440*900-ban mediumon 16xAF-el 30FPS körül megy XP alatt.
-
magi20
senior tag
hát nekem minden megy maxon,8x antival,,,de ez vhogy nem jön be,,,nem olyan mint az 1 volt,,,,más feeling,nem fogom végignyomni,és hardcore-on is kurva könnyű.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
.::cHeKkk::. #105 üzenetére
próbáld meg a 160.02-es drivert nekem azzal szép és türhetően fut
-
.::cHeKkk::.
tag
Valamiért nekem érdekesen néz ki vista 64bit alatt. Minden fehér csak ég van meg fehér föld... mintha az ürben lebegnék kb
Tárgyak nincsenek nem látok semmit tulajdon képpen.
Mi lehet a baj?
Konfi:
Vista 64bit
E6600
4giga ram
MSI 8600GTS driver:158.24
Remélem van vmi amiben tudtok segiteni -
elit_hun
őstag
Na kicsit játszottam a Graw2-ővel, graf beálítások: [link]-még azt kell tudni hogy AA 2*-es volt.
VGA 705/1600
1. pályát vittem végig
Kezdet (kezdőhely, egy ilyen elégé szélés út) minimum 10 max 42 átlag 27
Kicsit beljebb (egy ilyen kenjon, magas sziklafalak) minimum 23 max 62 átlag 44
A vége (egy híd+a 2 oldalon 1-1 kisebb homokzsák fedezékrendszer) minimum 16 max 43 átlag 29
MIvel a gameplay lassú, ezért olyan 25-26FPS felett már simán játszható.
A játék amúgy nagyon jó, az 1-et X360-on toltam végig, így graf téren nagyon voltak az elvárásam, de lefogadom így volt minimum olyan szép mint az X360-as graw1
Az arcok lehetnének részletesebbek, de az nem olyan nagyon lényeges
A terep lehetne egy kicsit rombolhatóbb, de így is teljesen ok. -
Csapi007
veterán
válasz
bagyulajuve #99 üzenetére
Hát nálam nem.
Emléxema z egybe is ez volt, de már nem emléxem hogy oldottam meg.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- sziku69: Szólánc.
- Steam Deck
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest